Continuam sa castigam pe banii altora cu optiunea „pariu fara risc”!

Dupa ultimele doua zile, in care am reusit sa obtinem un profit incredibil fara sa pariem nimic din banii nostri, continuam seria cu pronosticuri pe care le putem juca gratuit, folosind optiunea „pariu fara risc” sau de cea cea in care ai parte de un bonus de 100%, in limita depunerii – astfel pariorul poate juca sume foarte mari fara sa exista riscul de a pierde. In aceasta zi, iti propunem urmatoarele pariuri pe care le poti incerca absolut gratuit, din meciurile zilei de la Euro 2016!


Una dintre casele ce ofera aceasta promotie este Winmasters, care iti ofera un pariu gratuit, in limita a 500 lei. Tot ceea ce trebuie sa faci pentru acest fapt este sa iti faci cont la Winmasters, sa depui o suma de minim 40 si de maxim 500 lei, intri in sectiunea „solduri si transferuri”, introduci codul BONUS500RO si apesi „Aplica”, dupa care, transferi banii din „cash” in portofelul „pariuri sportive/cazino”. Imediat vei primi 100% bonus din depunerea efectuata.

inregistreaza-te - winmasters

Echipa noastra iti recomanda sa incerci urmatoarele pronosticuri, deoarece sunt sanse foarte bune ca acestea sa iasa castigatoare, iar, in caz ca acest fapt nu se va intampla, nu vei pierde nici macar un leu:

Spania – Cehia

Spania inscrie in ambele reprize, cota 2.34 – Winmasters;
Cehia inscrie exact un gol in meci, cota 2.52 – Winmasters;
Lucas Vasquez inscrie oricand, cota 3.35– Winmasters.


O alta casa de pariuri ce iti ofera posibilitatea de a miza pe meciurile zilei fara sa pierzi bani este Sporginbet. Lucrurile stau destul de simplu aici: deschide un cont, fa o depunere si pariaza imediat pe meciurile zilei si in cazul in care pariul este pierdut, Sportingbet iti returneaza banii mizati 100% in limita a 200 de lei.

inregistreaza-te - sportingbet

De asemenea, din moment ce putem sa ne alegem niste cote mai ambitioase, dar cu sanse de reusita, pe care le putem paria fara sa pierdem bani, echipa Pariuri1x2 propune urmatoarele pronosticuri:

Irlanda – Suedia

Suedia conduce si la pauza si la final, cota 3.70 – Sportingbet;
3-4 goluri in meci, cota 3.10 – Sportingbet;
Zlatan Ibrahimovic sa inscrie o dubla, cota 8.00 – Sportingbet.

Belgia – Italia

Ambele inscriu si sub 3,5 goluri in meci, cota 3.05 – Sportingbet;
Grazziano Pelle inscrie oricand in meci, cota 3.30 – Sportingbet;
Cartonas rosu in meci – cota 4.00  – Sportingbet.


Pentru a fi la curent in continuare cu tot ceea ce postam noi, te invitam sa ne apreciezi si pagina de facebook Facem pariu?.


Citeste si:

Elina Svitolina o infrunta pe Carla Suarez Navarro la Birmingham;

Richard Gasquet si Steve Johnson isi incep turneul de la Queens’s Club!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu