Pariuri 1×2 iti face program de weekend!

Ne asteapta un weekend cu fotbal spectacol, cu meciuri care sa ne tina in fata televizoarele. Tot in acest sfarsit de saptamana debuteaza campionatele in Spania si Italia, asteptate cu mare interes de noi, pariorii. Redactia pariuri1x2.ro va prezinta in cele ce urmeaza cele mai interesante partide care ne asteapta in urmatoarele zile.

MALAGA – SEVILLA, VINERI, 21:30

Weekendul incepe in forta! Vineri, in prima zi a stagiunii 2015-2016 din Primera Division, avem programat si primul derby. Malaga si Sevilla se vor infrunta intr-un clasic al regiunii Andaluzia, ce poate excela la capitolul spectacol, dar mai ales la cel al cartonaselor galbene acordate!

MANCHESTER UNITED – NEWCASTLE, SAMBATA, 14:45

Start lansat pentru „diavolii rosii”, cu maxim de puncte dupa doua etape si fara gol primit, la care se adauga succesul cu Brugge din play-off-ul Champions League, scor 3-1. Newcastle a scos doar un punct in primele doua partide si merge pe Old Trafford sa produca surpriza, cum au facut in 2013. United si-a depus candidatura pentru titlul de campioana si nu-si permite un pas gresit, mai ales pe teren propriu.

HOFFENHEIM – BAYERN MUNCHEN, SAMBATA, 16:30

Hoffe a inceput slab acest sezon, cu o infrangere in Cupa, la Munchen 1860, echipa de liga a 2-a, iar in campionat a pierdut la Leverkusen, scor 2-1. Formatia lui Pep Guardiola a demolat-o pe Hambrug in prima etapa, scor 5-0, si sunt, din nou, favoriti certi la castigarea titlului. Hoffenheim si Bayern se bazeaza pe un joc ofensiv bine definit, confruntarile dintre cele doua oferind, de obicei, spectacol.

VERONA – AS ROMA, SAMBATA, 19:00

Cu investitii masive in perioada de transferuri, Roma pare principala contracandidata a lui Juventus la „Scuddeto”, in conditiile in care si acestia au pierdut cativa jucatori importanti. Verona se bazeaza si in acest sezon pe Andrea Mandorlini si Luca Toni, golgeterul campionatului trecut, un atacant ajuns la 38 de ani. In toate duelurile dintre cele doua s-au marcat cel putin doua goluri, astfel ca avem toate ingredientele sa vedem spectacol si in aceasta intalnire.

dinamo-petrolulDINAMO BUCURESTI – PETROLUL PLOIESTI, SAMBATA, 21:00

Dinamo n-a pierdut in acest start de sezon, dar nu etaleaza un joc spectaculos. Petrolul a inceput cu un handicap de 6 puncte, iar etapa trecuta au obtinut prima victorie. Avem un duel echilibrat, chiar daca clasamentul nu o arata, intre doua echipe aflate in reconstructie.

EVERTON – MANCHESTER CITY, DUMINICA, 18:00

„Cetatenii” au plecat ca din pusca in noul sezon, acumuland maximum de puncte si administrand o infrangere la scor de neprezentare principalei contracandidate la titlu, Chelsea. Everton este o nuca tare, mai ales pe teren propriu, chiar daca in primul meci de acasa n-au reusit sa treaca de nou-promovata Watford, dar cu echipele mari se mobilizeaza exemplar si pune mari probleme.

CS-U-FCSBCSU CRAIOVA – STEAUA BUCURESTI, DUMINICA, 18:30

Numele difera, dar derby-ul a ramas! Amenintati cu demiterea, Cartu si Sandoi sunt obligati sa bata Steaua, dar si Radoi nu este prea sigur de scaunul lui, intre-o confruntare pe micutul stadion „Extensiv”. Putin probabil ca intr-un meci ca acesta, cu presiune pe umerii ambelor echipe, sa nu iasa scantei.

ATHLETIC BILBAO – BARCELONA, DUMINICA, 19:00

Barcelona revine pe terenul unde a suferit cea mai drastica infrangere din ultimii ani, scor 4-0 in Supercupa Spaniei, pierduta in fata bascilor. Mai mult, in returul de pe Camp Nou, Bilbao a reusit sa scoata un 1-1 si are un avantaj moral in fata catalanilor. De data aceasta, partida se joaca in campionat, in chiar prima etapa, iar un debut cu dreptul este esential pentru ambele echipe.

FIORENTINA – AC MILAN, DUMINICA 21:45

In chiar prima runda de Serie A avem un derby ce se anunta foarte interesant, mai ales dupa transferurile de multe milioane facute de Milan in aceasta vara. Fiorentina a ramas aceeasi echipa artagoasa, care poate castiga impotriva oricarui adversar pe teren propriu, iar revenirea lui Giuseppe Rossi in avanposturi reprezinta un plus pentru formatia viola.

ARSENAL – LIVERPOOL, LUNI, 22:00

Weekendul fotbalistic se incheie luni, cu un clasic in Anglia: Arsenal-Liverpool. „Tunarii” au demonstrat ca esecul din prima etapa a fost doar o intamplare si au castigat la Palace, 2-1. De partea cealalta, „cormoranii” au punctaj maxim dupa doua meciuri, dar nu au impresionat in niciuna dintre partide. Ne asteapta un duel foarte interesant pe Emirates, intre doua formatii care vor titlul in acest sezon.

(Adrian Ostaficiuc)

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu