Pariuri asiatice pe goluri: Aici ai explicatii detaliate pentru cele mai populare variante de pariere!

Pariuri asiatice pe goluri

Pariuri asiatice pe goluri! Dinamica variantelor alese de pariori s-a schimbat extrem de mult pe parcursul anilor, iar în anul 2022 cei mai multi dintre tipsterii cu experiență aleg sa mizeze pe pariuri asiatice. Cu ajutorul acestora, sansele de castig sunt marite substantial, oiferint, în egală masura, o marja importanta de siguranta in cazul in care pronosticul ales nu a fost cel mai inspirat.


Pentru alte pronosticuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră Ponturi de pe site-ul Pariuri1X2. 


Explicatii pariuri asiatice pe goluri

Pentru a intelege cat mai bine tipurile de pariuri pe care le putem alege, Pariuri1x2 vine in sprijinul pariorilor cu cele mai bune explicatii. In continuare, puteti gasi informatii referitoare la intreaga gama de pariuri asiatice. Inainte de a-ti concepe biletul castigator, tine cont de aceste explicatii. Doar asa poti fi sigur ca joci corect!

Sub 0.25 goluri/Peste 0.25 goluri

Aceaste variante nu sunt disponibile pre-meci. Sunt aproape in exclusivitate pe pariurile live (si atunci extrem de rar), in finalul partidelor. Reprezinta echivalentul optiunilor sub 1.25 goluri/peste 1.25 goluri.

Peste 0.5 goluri

Pariul este castigator daca se marcheaza cel putin un gol in meci si pierzator daca meciul se termina 0-0.

Exemplu: Sa spunem ca vei juca acest pariu. Daca meciul se va termina 0-0, vei pierde. In schimb, daca se va puncta cel putin o data, vei castiga! Indiferent de numarul total al reusitelor, indiferent de numele echipei care va marca.t

Peste 0.75 goluri (la fel se aplica si pentru 1.75, 2.75, 3.75, 4.75, 5.75 etc, doar ca de fiecare data numarul golurilor se mareste cu cate 1)

Pariul este castigator daca pe durata partidei s-au inscris cel putin doua goluri. Daca s-a inscris exact un gol, vei castiga doar jumatate din suma. In acelasi timp, pariul este pierzator daca nu s-a inscris niciun gol.

Exemplu: Sa spunem ca vei juca acest pariu cu 100 RON la CFR Cluj – FCSB. In cazul in care se inscriu de la doua goluri in sus, pariul este castigator. Daca meciul se termina 1-0 sau 0-1, vei castiga doar jumatate din castigul potential. Daca in schimb nu s-a inscris niciun gol, vei pierde toata investitia.

Sub 0.75 goluri (la fel se aplica si pentru 1.75, 2.75, 3.75, 4.75, 5.75 etc, doar ca de fiecare data numarul golurilor se mareste cu cate 1)

Pariul este castigator daca in meci nu se marcheaza niciun gol. Daca s-a inscris exact un gol, vei pierde doar jumatate din suma. Ina celasi timp, pariul este pierzator daca s-a inscris de cel putin doua ori.

Exemplu: Sa spunem ca vei juca acest pariu cu 100 RON la CFR Cluj – FCSB. In cazul in care nu se inscrie niciun gol, pariul este castigator. Daca meciul se termina 1-0 sau 0-1, vei pierde doar jumatate din castigul potential. Daca in schimb s-au inscris cel putin doua goluri, vei pierde toata investitia.

Peste 1 gol (la fel se aplica si pentru 2, 3, 4, 5 etc, doar ca de fiecare data numarul golurilor se mareste cu cate 1)

Pariul este castigator daca pe durata partidei s-au inscris cel putin doua goluri. In cazul in care s-a punctat o singura data, miza este returnata si, in caz ca nu s-a inscris niciun gol, pariul este pierzator.

Exemplu: Sa spunem ca vei juca acest pariu cu 100 RON la CFR Cluj – FCSB. In cazul in care nu se inscrie niciun gol, pariul este pierzator. Daca meciul se termina 1-0 sau 0-1, vei primi cota 1. Daca in schimb s-au inscris cel putin doua goluri, pariul va fi castigator


Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube

Sub 1 gol (la fel se aplica si pentru 2, 3, 4, 5 etc, doar ca de fiecare data numarul golurilor se mareste cu cate 1)

Pariul este castigator daca nu s-a inscris niciun gol pe durata meciului. In cazul in care s-a punctat o singura data, miza este returnata si, in caz ca s-au inscris cel putin doua goluri, pariul este pierzator.

Exemplu: Sa spunem ca vei juca acest pariu cu 100 RON la CFR Cluj – FCSB. In cazul in care nu se inscrie niciun gol, pariul este castigator. Daca meciul se termina 1-0 sau 0-1, vei primi cota 1.  Daca in schimb s-au inscris cel putin doua goluri, vei pierde pariul.

Peste 1.25 goluri la fel se aplica si pentru 1.25, 2.25, 3.25, 4.25, 5.25 etc, doar ca de fiecare data numarul golurilor se mareste cu cate 1)

Pariul este castigator daca pe durata meciului s-a punctat de cel putin doua ori. In cazul in care s-a marcat exact o data, jumatate din miza este pierduta. In acelasi timp, miza este pierduta in intregime daca nu s-a inscris niciun gol.

Exemplu: Sa spunem ca vei juca acest pariu cu 100 RON la CFR Cluj – FCSB. In cazul in care se inscrie exact un gol (1-0 sau 0-1), jumatate din miza (50 RON) este pierduta. Daca meciul se termina 0-0, vei pierde miza in intregime. Daca in schimb s-au inscris cel putin doua goluri, pariul va fi castigator.

Pariu sub 1.25 goluri (la fel se aplica si pentru 1.25, 2.25, 3.25, 4.25, 5.25 etc, doar ca de fiecare data numarul golurilor se mareste cu cate 1)

Pariul este castigator daca in meci nu s-a inscris nici macar o data. In cazul in care s-a punctat exact o data, se va castiga jumatate din suma, in timp ce daca se inscrie de cel putin doua ori, miza este pierduta in intregime.

Exemplu: Sa spunem ca vei juca acest pariu cu 100 RON la CFR Cluj – FCSB. In cazul in care se inscrie exact un gol (1-0 sau 0-1), jumatate din miza (50 RON) este pierduta. Daca meciul se termina cu cel putin doua goluri inscrise, vei pierde miza in intregime. Daca in schimb nu s-a inscris niciun gol (0-0), pariul va fi castigator.

Peste 1.5 goluri

Pariul este castigator in meci daca s-au inscris cel putin doua goluri. In cazul in care meciul se termina 0-0, 0-1 sau 1-0, pariul este pierzator.

Exemplu: Daca pariezi pe aceasta selectie, orice alt rezultat de la 1-1 in sus este castigator (1-2, 2-1, 2-2, 3-2, 2-3, 3-3 etc.)

Peste 1.75 goluri (la fel se aplica si pentru 1.75, 2.75, 3.75, 4.75, 5.75 etc, doar ca de fiecare data numarul golurilor se mareste cu cate 1)

Pariul este castigator daca pe durata partidei s-au inscris cel putin trei goluri. Daca s-au inscris exact doua goluri, vei castiga doar jumatate din suma. In acelasi timp, pariul este pierzator daca s-a inscris 1 gol sau mai putin.

Exemplu: Sa spunem ca vei juca acest pariu cu 100 RON la CFR Cluj – FCSB. In cazul in care se inscriu de la trei goluri in sus, pariul este castigator. Daca meciul se termina 1-1, 2-0 sau 0-2, vei castiga doar jumatate din castigul potential. Daca in schimb s-a inscris maxim un gol, vei pierde toata investitia.

EXEMPLE

In continuare, va prezentam tabelul cu explicatii suplimentare pentru pariurile asiatice prezent in regulamentul celor de la Superbet. Daca vrei sa joci la aceasta agentie, beneficiezi si de un bonus de 500 RON. Deschide-ti un cont la accesand ACEST LINK!

Exemple pariuri asiatice

Exemple pariuri asiatice

Unde pot sa joc totaluri asiatice?

Simplu! La orice casa de pariuri existenta! Uite aici o lista cu bonusurile pe care le poti obtine, ca sa joci complet gratuit orice ti-ai dori!

  • Unibet: 300 RON + 150 runde gratuite la Burning Hot. Fa-ti cont cu acest link special!
  • 888Sport: 500 RON + 40 rotiri gratuite. Deschide acum un cont la agentie: CLICK AICI!
  • Sportingbet: 500 RON. Deschide-ti un cont prin acest link (doar asa vei fi eligibil pentru oferta)!
  • Publicwin: 2000 RON + 500 runde gratuite. Deschide-ti un cont utilizand acest link!
  • Superbet: 500 RON. Deschide-ti un cont la accesand ACEST LINK!
  • Netbet: 500 RON. Crează-ți un cont prin acest link!
  • Betano: 500 RON. Deschide un cont utilizandACEST LINK!
  • Maxbet: 700 RON. Deschide un cont Click AICI!;
  • Betfair: 550 RON. Inregistrează-te la Betfair accesand aceasta pagina și folosind la inscriere codul promoţional ZSKW11;
  • Winmasters: 500 RON.  Deschide un cont utilizand acest link.;
  • Mozzarbet: 1750 RON. Deschide-ti un cont prin acest link;
  • Admiral: 150 RON + 200% Profit Boost. Deschide-ti un cont prin acest LINK;
  • Baumbet: 650 RON. Deschide acum un cont prin acest link LINK;
  • Favbet: 1000 RON + 100 RON + 100 Rotiri gratuite. CLICK AICI si deschide un cont!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu