Luam in calcul TOATE posibilitatile in finala Ligii Campionilor | Orice scenariu dupa timpul regulamentar are o cota de minim 12.00!

Au mai ramas patru zile pana la marea finala UEFA Champions League, iar bookmakerii au pregatit nenumarate variante de pariuri intr-o oferta vasta, oferindu-le o libertate totala pariorilor. Astfel, intr-o finala mai echilibrata ca niciodata, cel putin din punct de vedere al cotelor, cu siguranta nu putem exclude faptul ca ar putea fi nevoie de reprize aditionale sau, poate chiar mai mult de atat, lovituri de departajare pentru a se decide noua campioana a Europei.


Samabta, 21:45: Juventus Torino – Real Madrid
Cote Unibet: 2.90  3.15  2.65La Unibet primul pariu pana la 250 ron este GRATUIT!
Profit enorm pe un suspans prelungit

In conditiile in care este greu de crezut ca vom avea un oarecare dezechilibru intr-o asemenea finala dintre Real Madrid si Juventus, trebuie sa luam in calcul varianta prelungirilor. Defensiva si tactica de fier ale lui Allegri ar putea anihila o formatie a lui Zinedine Zidane care, pana la urma, nu a impresionat in mod special prin parcursul ei din acest sezon al Ligii Campionilor. Eliminand-o cu o doza considerabila de noroc si ajutor din partea adversarei, dar si a arbitrului pe Bayern Munchen in sferturi, Realul a dat piept cu o echipa anemica a rivalei Atletico in tur, iar acel 3-0 a fost mai mult decat suficient pentru a le asigura “galacticilor” o calificare in ultimul act.


De cealalta parte, Juventus Torino a impresionat in mod special prin capacitatea excelenta de a se apara, cat si prin soliditatea generala a evolutiilor din acest sezon. Asadar, “Batrana Doamna” a meritat cu varf si indesat sa acceada in aceasta finala, iar lumea fotbalului ii va tine cu siguranta partea, in special datorita legendei dintre buturi, Gianluigi Buffon, care si-ar incheia perfect cariera de fotbalist cucerind singurul trofeu important care-i mai lipseste.

Analizand acest echilbru pe care il vom vedea desfasurat sambata seara, la Cardiff, nu putem sa nu aruncam o privire asupra cotelor generale cu privire la numarul de goluri. Bookmakerii anticipeaza un meci inchis, fara multe reusite, iar balanta cotelor inclina vizibil catre un asemenea scenariu.

In aceste conditii, exista sanse destul de ridicate ca ultimul act sa fie decis dupa o prelungire a suspansului. Cu siguranta insa, cel mai putin probabil scenariu este acela al deciderii castigatoarei prin executarea loviturilor de departajare. 13.00 este cota oferita de Uinbet, atat pentru Juventus Torino, cat si pentru Real Madrid, ca loteria penalty-urilor sa fie in favoarea oricareia dintre ele.

unibet ucl2

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu