Pariuri fotbal » Chindia lui Săndoi ca și retrogradată la pariuri » Avem noile cote la retrogradare!

Eșecul pe care Chindia Târgoviște l-a înregistrat pe „Ilie Oană” din Ploiești cu FC Hermannstadt, scor 1-0 (0-0), condamnă echipa lui Emil Săndoi la matineu după doar un an de prezență pe prima scenă fotbalistică a țării.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Aflați pe ultimul loc în play-out, cu 17 puncte acumulate, târgoviștenii au nevoie de o minune pentru a reuși să evite retrogradarea pe acest final de campionat. Față de celelalte formații cu care se află în luptă pentru evitarea retrogradării, Chindia are handicapul de a fi singura formație care își dispută toate partidele în deplasare, târgoviștenii susținând jocurile considerate pe teren propriu la Ploiești pe „Ilie Oană”.

1.15 este cota la Betano pentru ca Chindia să retrogradeze în Liga secundă!

În ltă ordine de idei, victoriile pe care Poli Iași și Dinamo București le-au obținut cu același scor, 3-1, împotriva celor de la Sepsi și Academica, nu au schimbat foarte mult datele problemei în privința retrogradării, moldovenii și „câinii”, care în weekend se vor duela în meci „direct” în „Groapă”, trăind pericolos în continuare acest final de sezon.

Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Probleme mari ar putea apăra și la Sf. Gheorghe. Cele două eșecuri consecutive înregistrate de Sepsi cu Academica și Poli Iași au aruncat formația lui Leo Grozavu în „zona roșie”, covăsnenii fiind la doar 3 puncte de locul de baraj ocupat de Poli Iași și la patru puncte de Dinamo, formație aflată pe loc retrogradabil care mai are și două meciuri mai puțin disputate.

Beneficiaza de 100% bonus de reincarcare de la Betano!

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu