Pariuri fotbal » Croitoru ia în calcul penalty-urile cu Shkendija!

FC Botoșani a intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru jocul de joi, 17 septembrie de pe „Municipal” de la ora 18:45 din turul al doilea preliminar al Europa League cu macedonenii de la Shkendija.

FC Botoșani – Shkendija 
Cote Superbet: 1.80 3.50 4.20  
După cum bine șitți, din cauza pandemiei de coronavirus, UEFA a decis ca partidele din această fază a cupelor europene să se dispute într-o singură manșă. Astfel în cazul în care după 90 de minute rezultatul va fi egal, vor urma două reprize a câte 15 minute de prelungiri. Dacă și după aceste reprize egalitatea va persista, atunci se va trece la loteria penalty-urilor pentru a se desemna formația care va accede în turul următor al competiției.

Acesta este și motivul pentru care Marius Croitoru, antrenorul principal al FC Botoșani, a declarat că va exersa la antrenamentele premergătoare confruntării și loviturile de la 11 metri.

„Este un meci care se joacă într-o singură manșă, un meci în care se va decide calificarea și trebuie să ținem cont de toate aspectele. Evident că vom exersa la antrenamente loviturile de la 11 metri”, a declarat Marius Croitoru, antrenorul principal al FC Botoșani.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Antrenamentul oficial al celor două formații va avea loc miercuri. FC Botoșani va efectua antrenamentul oficial la „Mecanex” de la ora 16.30 în timp ce macedonenii, care vor ajunge astăzi la Botoșani, sunt programați pentru a susține antrenamentul oficial de la ora 18:45 pe „Municipal”.

Învingătoarea duelului dintre FC Botoșani și Shkendija va întâlni pe teren propriu în turul al treilea preliminar al compeitției, pe 24 septembrie, câștigătoarea duelului Lokomotiv Plovdiv – Tottenham mci care va avea loc tot joi de la ora 19.00.

Cum pot incasa bonusul Superbet?

  1. Trebuie sa-ti deschizi acum un cont la Superbet de pe acest link. Imediat dupa ce ti-ai deschis contul, beneficiezi de bonusul de bun-venit Superbet: 500 lei pentru pariurile tale!
  2. Bifeaza acordul de marketing in momentul inregistrarii. Doar astfel devii eligibil pentru promotiile Superbet.
  3. Activeaza-ti contul.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu