Pariuri fotbal: Liga 1 » Noile cote la titlu sunt AICI » FCSB și Universitatea Craiova au pierdut teren important în fața campioanei!

Pariuri fotbal:

Pariuri fotbal: Liga 1 » Dacă la startul sezonului bookmakerii anticipau o luptă echilibrată la titlu, după numai cinci etape scurse din acest campionat, situația s-a schimbat radical.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

CFR Cluj este singura care a confirmat așteptările pe care specialiștii le aveau la startul campionatului. Cu un parcurs fără greșală, bifând cinci victorii din tot atâtea posibile, formația lui Marius Șumudică, este văzută principala favorită la titlu în acest moment, având o cotă de 1.75 pentru a-și adjudeca și acest campionat, cota fiind în scădere față de cea afișată la startul competiției, 2.30. Ce-i drept însă, ardelenii au fost favorizați de program, întâlnind două nou promovate, „U” Craiova și CS Mioveni, noua formație a Constanței, Farul, pentru care accederea în play-off ar reprezenta maxim în acest sezon, dar și două echipe, Chindia și Academica, pentru care menținerea în Liga 1 ar fi un obiectiv mulțumitor.

Iordănescu jr. pleacă cu o cotă de 5.00 la câștigarea titlului! 

A doua în topul preferinței bookmakerilor la câștigarea campionatului este FCSB. Vicecampioana a intrat oficial pe mâna lui Eduard Iordănescu, technician care îi preia pe „roș-albaștri” de pe locul 4 cu doar 8 puncte după cinci runde, un deficit de șapte puncte față de ardeleni și o cotă de 5.00 la pariuri în prezent la câștigarea titlului, față de 3.75 cât era la startul Ligii 1. Debutul pentru Iordănescu jr. pe banca bucureștenilor se anunță a fi infernal, Sepsi OSK, formație care, la fel ca și FCSB, a reprezentat România în această ediție a cupelor europene, venind cu gânduri războinice luni pe „Național Arena”.

Intrată în „era Reghecampf”, Universitatea este văzută cu a treia șansă la câștigarea campionatului, cota pentru ca oltenii să reușească această performanță la care Bănia visează de mai bine de trei decenii fiind de 9.00. Eliminați rușinos, la fel ca și FCSB, din Conference League, „juveții” ocupă un modest loc 9 cu 6 puncte, contabilizând deja trei eșecuri în primele cinci runde, parcursul reflectânduse în schimbările de cote la pariuri, oltenii plecând la startul campionatului cu o cotă de 5.50 pentru a lua titlul.

Cu toate că este revelația acestui start de sezon, fiind neîvinsă și fără gol primit, clasându-se pe locul 2 cu 13 puncte, șansele Rapidului la titlu sunt mici în opinia specialiștilor, „giuleștenii” având o cotă de 30.00 pentru a reuși performanța, fiind cotați sub cei de la Sepsi și Farul, care au în acest moment cota 20.00 pentru a reuși minunea.

Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu