Pariuri fotbal: Șoc în 16-imile Cupei României » Universitatea Craiova – CFR Cluj » Programul complet este AICI!

Pariuri fotbaal:

Pariuri fotbal: În urmă cu puțin timp, la sediul FRF a avut loc tragerea la sorți a şaisprezecimilor Cupei României. Partidele din această fază sunt programate a se desfășura pe 22 septembrie cu începere de la ora 16:30, cu exceptia jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior pe site-ul FRF.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Șocul acestei faze a competiției îl reprezintă duelul Universitatea Craiova – CFR Cluj. De asemenea, extrem de interesante se anunță a fi disputele Farul – Sepsi OSK Sf. Gheorghe, Petrolul – „U” Craiova 1948 sau FC Argeș – FC Botoșani. Dinamo și FCSB au avut noroc la tragerea la sorți, urmând a întâlni echipe din eșaloane inferioare, Ripensia Timișoara respectiv CS Hunedoara.

Jocurile din şaisprezecimile, optimile şi sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. În cazul în care jocurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalație de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condițiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării.

Partidele se vor desfăşura în conformitate cu prevederile articolului 30 din ROAF, “Organizarea şi programarea Cupei României”. În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri şi, după caz, la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă.

În conformitate cu principiile de desfăşurare ale competiţiilor fotbalistice pentru sezonul 2020-2021, adoptate în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al FRF din data de 18 august 2020, meciurile din cadrul Cupei României care nu se pot disputa din cauza rezultatelor pozitive la testările pentru COVID-19 nu se pot reprograma.

📍 Ponturi, bilete și live-uri pe noul nostru canal Telegram ➡️ t.me/pariu1x2

Program 16-imi Cupa României
Universitatea Craiova – CFR Cluj
Minaur Baia Mare – Poli Iași
CSM Slatina – Dunărea Călărași
FC Csikszereda – Chindia Târgoviște
Ripensia Timișoara – Dinamo București 
Petrolul Ploiești – „U” Craiova 1948
CS Hunedoara – FCSB
FC Argeș – FC Botoșani
ACSO Filiași – UTA Arad
Unirea Slobozia – Poli Timișoara
Concordia Chiajna – Gaz Metan Mediaș
FC Buzău – Academica Clinceni
Farul Constanța – Sepsi OSK Sf. Gheorghe
Șomuz Fălticeni – FC Voluntari
CS Mioveni- Rapid București 
CAO Oradea – FC Hermannstadt

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu