Pariuri pe castigatorul Premiului Nobel pentru Pace 2020: Roberto Firmino are cota 34.00, dar favorita e indiscutabila

Oferta pe sporturi nu este tocmai grozava, motiv pentru care ne indreptam atentia si spre piete mai putin cunoscute, care ne pot aduce profit in conturile online. La Betfair puteti paria pe urmatorul castigator al Premiului Nobel pentru Pace 2020, unde activista pentru mediu, Greta Thunberg, este favorita sa castige.

Suedeza are cota 1.83 pentru „victorie”, fiind urmata in topul cotelor de Jacinda Ardern (cota 2.70), prim-ministrul Noii Zeelande. Asociatia „Reporteri fara frontiere” are cota 8.00 si e recunoscuta pentru activitatea sa jurnalistica, in timp ce controversatul Julian Assange este cotat cu 10.00! De pe lista nu lipsesc vedetele mondiale, preponderent din viata politica.

Donald Trump are cota 14.00 sa fie laureat, in timp ce Vladimir Putin are cota 34.00. Pe lista se afla si un fotbalist, Roberto Firmino (34.00), dar si alti demnitari precum Boris Johnson, Emmanuel Macron, Xi Jinping sau liderul nord-coreean Kim Jong-Un.

LISTA FAVORITILOR LA CASTIGAREA PREMIULUI NOBEL PENTRU PACE

Urmareste-ne si pe Facebook! 

La Betfair beneficiati de un bonus generos la inscrierea pe site, dar si de promotii profitabile, in fiecare saptamana! Spre exemplu, daca pariati 75 de RON de luni pana duminica, pe bilete combinate, lunea primiti un pariu gratuit in valoare de 25 de RON, de folosit fara restrictii!

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Dan Bara si Pirvan Sabin va ghideaza spre castiguri! Urmareste-ne pe www.pariuri1x2.ro si pe canalul nostru de Youtube.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu