Pariuri pe Vocea Romaniei

vocea-romaniei  Pentru ca totul se joaca la pariuri , astazi avem cateva pariuri speciale de la Vocea Romaniei . Azi sunt semifinalele competitiei iar cotele sunt destul de interesante :

ECHIPA TUDOR :Ligia Hojda-Tiberiu Albu
Amandoi sunt extrem de talentati , Ligia avand o voce extraordinara care transmite emotia , pe cand Tiberiu este un rocker desavarsit . Pana acum Tudor i-a pus foarte bine in scena pe cei doi , oferindu-le numai piese in care sa isi valorifice la maxim vocea . Tiberiu a fost salvat de public mereu , si astazi finalistul este decis de public . Tiberiu are pe facebook 9,636 de like-uri pe cand Ligia are doar 5,385 .

COTE
Tiberiu Albu-1,70
Ligia Hojda-1,90
Pronostic:Tiberiu Albu

ECHIPA LOREDANA : Maria Hojda- Ilinca Bacila
La prima vedere este un duel dezechilibrat , Maria Hojda avand mult mai multe sanse sa se califice decat Ilinca sau „Chiriluta” . Ilinca are un tibru vocal special , cea mai buna interpretare a sa fiind  It’s oh so Quiet (Bjork) in care a jucat rolul de actrita-cantareata foarte bine . Maria a fost salvata de public si cel mai probabil va intra in finala daca va canta la fel de bine ca vinerea trecuta cand a interpretat „She wolf”. Pe facebook nu este o diferenta mare intre ele , Maria avand 5,368 iar Ilinca 3,649 .

COTE
Maria Hojda-1,15
Ilinca Bacila-4,10
Pronostic:Daca chiar vreti sa jucati acest duel propun o miza mica pe Ilinca.

ECHIPA MOGA:Anda Dimitriu-Brighitta Balogh
Acest duel este clar cel mai dezechilibrat din privinta vocilor . Brighi avand piese difuzate mult pe radio , si o voce mai buna decat a Andei . Anda are si ea o voce frumoasa dar nu sa o depaseasca pe Brighi . Anda pe facebook are 6,251 de likeuri pe cand Brighitta are 40,482 . Dar atentie mare , in ultima editie , Brighi a fost salvata de antrenor iar Anda castigand votul publicului , nu este exclusa o mare surpriza .

COTE
Anda Dimitriu-6,20
Brighitta Balogh-1,05
Pronostic: Miza mica pe Anda , doar de incercat.

 

ECHIPA SMILEY:Aliona Munteanu-Gelu Graur
Si aici avem un duel foarte strans , Aliona cei drept are o voce mult mai buna decat Gelu dar … votul publicului nu prea se uita la voce ci la caz . Gelu fiind politist in Congo nu a uitat de fiecare data sa spuna ca s-a intors pentru fetita lui , si ea nu vrea sa mai plece , etc etc. Daca Smiley ii va da si o melodie care ii se potriveste , Gelu se va califica cu usurinta . Aliona , a participat la Eurovision pentru Moldova , este intr-un usor dezavantaj pentru ca in anul cand a castigat Julie Mayaya Nzal A Nka ( ea fiind de culoare ) , au avut loc mari discutii de gen : „Vocea Romaniei trebuie castigata de o romanca” , chiar daca ea este nascuta la Iasi , iar Aliona este din moldoveanca .

COTE
Gelu Graur-1,85
Aliona Munteanu-1,85
Pronostic-Gelu Graur

-DUMI-

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu