Pariuri sportive 2022: Cele mai bune strategii pentru pariurile live!

Totul despre pariuri sportive live, abilitatea de a paria pe evenimente sportive în timp real.

Noua tehnologie le-a permis caselor de pariuri să ofere pariuri sportive live, astfel încât pariorii să poată continua să plaseze pariuri online și să primească plăți pentru câștigurile lor, în timp ce evenimentul este in desfasurare.

Pariurile live oferă un număr mai mare de variante pe care le poti paria, cu cote în continuă fluctuație oferite de casele de pariuri, în funcție de desfășurarea evenimentului. Acest lucru nu numai că face ca experiența vizionării și a parierii pe sport să fie mai interesantă, ci duce și la o mai bună înțelegere a jocului de către pariori

Pariurile sportive live: Cele mai bune strategii 

Cele mai importante case de pariuri online ofera optiunea de a paria live pe meciuri de fotbal, tenis, baschet si nu numai.  Adesea puteti urmari live evenimente. Unibet, NetBet, Sportingbet, dar si alte case de pariuri ofera gratuit aceasta optiune. Pentru a putea profita la maxim de aceste facilitati, trebuie sa aveti o strategie bine pusa la punct. Avem deja un ghid de pariere live in care sunt prezentate notiuni de baza pentru parierea live. Va oferim insa si cateva strategii de pariere ce merita incercate.

Pariuri pe favoriti

Adesea, favoritii in meciuri, fie ca este vorba de fotbal sau alte sporturi, au cote destul de mici. Riscul de a paria pe ele este prea mare pentru un castig atat de mic. Totusi, daca trece suficient timp, fara ca favoritul sa conduca, cotele vor creste. De exemplu, intr-un meci de fotbal, daca pauza se apropie si scorul este inca 0-0, cota pe echipa favorita este mult mai atractiva decat la inceputul meciului.

O sansa chiar mai buna de a obtine profit este in cazul in care favoritul este condus. Desigur, este imperativ sa urmariti meciurile pentru a vedea ca echipa respectiva este capabila sa castige partida. Intr-o zi foarte slaba, sansele de a castiga ar putea sa fie prea mici pentru a merita riscat un pariu chiar si pe un favorit.

La tenis, pariul pe un favorit cand este condus cu un break ofera cote interesante si in special in tenisul feminin un break este o diferenta aproape neinsemnata. In tenisul masculin este mai greu de recuperat un break, insa daca meciul este inca in primul set, un jucator bun poate reveni in celelalte seturi, chiar daca nu reuseste breakul in primul.

Pariuri speciale

Inaintea unui meci, cele mai multe pariuri pe numarul de cartonase sau numarul de cornere in meci sunt o loterie. In timpul unei partide, atunci cand o urmariti, aveti sanse mult mai bune sa gasiti pariuri cu valoare ridicata. Daca o echipa preia conducerea si urmeaza sa se retraga in aparare, echipa adversa va avea nevoie sa atace mai mult si sansa cornerelor creste. Intr-un meci incins, in special intre rivale, pariurile live pe numarul de cartonase pot fi foarte productive. Daca situatia este tensionata, puteti specula pentru a obtine profituri importante.

Pariaza Live cu 300 lei Bonus!

Specularea tendintelor unui meci

Pariorii de succes reusesc sa observe anumite tendinte ale partidelor sportive inaintea caselor de pariuri care vor schimba cotele in conformitate atunci cand le vor observa la randul lor. In fotbal, un arbitru care acorda usor faulturi poate indica un meci in care se poate paria pe un numar mare de cartonase galbene. In baschet, acordarea usoara a faulturilor poate insemna un numar mai mare de aruncari libere. Asta duce in mod normal la un numar mai mare de puncte in meci.

Accidentarile sau eliminarile pot fi decisive. Atunci cand un jucator nu mai poate continua, cotele ar putea sa nu fie influentate intr-un mod major imediat, dar sansele echipei se pot schimba dramatic. Actionati inaintea caselor de pariuri pentru a profita de cele mai bune cote.

IMPORTANT!

Nu exista strategii pentru pariuri live care sa garanteze profitul. Aplicarea unei strategii pentru pariuri live trebuie imbinata cu o documentare considerabila inainte de startul meciurilor si cu urmarirea partidei pe tot parcursul ei. Nu pot sublinia cat de important este acest ultim aspect pentru a avea succes.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu