Pariuri tenis 2021 » Cât de mult contează tipul de meci (băieți / fete)

pariuri tenis fete baieti``

Pariuri tenis » Chiar daca monopolul sportului este detinut fara drept de apel de fotbal, in ultimii ani din ce in ce mai urmarite sunt competitiile de tenis. „Sportul alb” a capatat o popularitate speciala, fiind unul dintre putinile discipline din lume „one-on-one”. De asemenea, mentionam faptul ca rivalitatile in tenis au constituit o importanta „rampa de lansare” a acestui sport in inimile urmaritorilor de toate varstele – de la Connors vs McEnroe, la Sampras vs Agassi si, mai nou, Federer vs Nadal.


O scurta introducere in lumea tenisului

Jucatorii de tenis sunt considerati de catre specialistii din lumea sportului drept atleti desavarsiti, acestia trebuind sa se adapteze la fel de fel de situatii de joc – de la suprafata disputarii intrecerilor la diferentele de fus orar ale zonelor in care sunt organizate competitiile. Acest fapt este mai mult decat dificil, stilul de viata fiind unul extrem de dificil si obositor, acesta punandu-si amprenta peste carierele jucatorilor si jucatoarelor de tenis. Nu rare sunt retragerile din activitate la putin timp dupa implinirea varstei de 30 de ani. Desigur, exemplele contrare nu au cum sa lipseasca, Roger Federer sau suriorile Williams fiind cele la indemana.

Cote mari, pe pariuri SAFE: Mizeaza la Sportingbet si profita de bonusul de 300 lei oferit de agentie tuturor noilor clienti!

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!


Pariuri tenis 2021
Circuitul mondial de tenis masculin – ATP

„The Association of Tennis Professionals” (ATP) este organul de conducere al tenisului profesionist pentru baieti. ATP este o organizatie independenta. Totusi, aceasta este supusa organismului de guvernare al „sportului alb”, „International Tennis Federation” (ITF). ITF pastreaza controlul si supravegheaza evenimentele din turneele Grand Slam, din Cupa Davis si FED Cup. Pe langa acestea, supravegheaza si tenisul la nivel olimpic. Pentru a intelege mai usor mecanismul si diferenta dintre ATP si ITF, putem compara ATP-ul cu Premiership-ul, iar ITF-ul cu FIFA, pentru a face o similitudine cu fotbalul si a intelege cum functioneaza cele doua organizatii.

Cele mai importante turnee ATP din an
alte cote
Circuitul mondial de tenis feminin – WTA

„The Women’s Tennis Association” (WTA) este echivalentul ATP-ului in tenisul feminin. Organizatia a fost creata in 1973 de catre Billie Jean King, una dintre cele mai mari jucatoare ale istoriei tenisului pana in momentul respectiv, ramanand, fara indoiala, o figura extrem de importanta pentru istoria tenisului feminin.

Cele mai importante turnee WTA din an

alte cote2

Diferenta dintre circuitul masculin si cel feminin

Cu certitudine cele doua circuite sunt diferite din numeroase puncte de vedere – de la simple detalii tehnice la jocul propriu-zis. Astfel, inainte de toate, trebuie sa mentionam faptul ca circuitul masculin aduna mai multi spectatori, in ultimii ani existand fel de fel de discutii legate de faptul ca baietii ar trebui sa castige mai mult decat fetele (mai ales la turneele de Grand Slam), deoarece aduc o audienta mai mare.

„Succesiunea break-urilor” – o problema semnificativa in tenisul feminin

Ajungand in sfera pariurilor sportive, nu avem cum sa comparam tenisul masculin si tenisul feminin. In primul rand, fetele sunt predispuse sa faca mult mai multe greseli pe propriul serviciu, exemplele in care exista succesiuni de break-uri in meciurile fetelor nefiinde deloc izolate. In schimb, in tenisul din zilele noastre cei mai multi dintre baieti se bazeaza inainte de toate pe un serviciu solid si in forta (ii amintim aici pe Milos Raonic sau Nick Kyrgios), in vreme ce sunt extrem de putine fete ce se bazeaza pe serviciu (cea mai cunoscuta dintre ele fiind cehoaica Karolina Pliskova). In circuitul WTA armele sunt reprezentate de jocul defensiv si plasament. In functie de acest aspect putem miza 


Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro


Pariuri tenis »  Inconstanta si factorul mental in tenis

De asemenea, o noua diferenta extrem de importanta dintre baieti si fete in acest sport este reprezentata de constanta acestora pe durata unei intalniri. Baietii au tendinta de a fi mult mai ”rigizi”,  fluctuatiile de forma fiind rar intalnite. In acelasi timp, forma fetelor oscileaza extrem de mult. Amintim succesiunile de break-uri pe care le-am mentionat si anterior. Astfel, nu avem cum sa nu remarcam diferentele extrem de vizibile in ceea ce priveste factorul mental. Este mai mult decat important sa fim constienti de forta mentala a unui anumit jucator sau a unei anumite jucatoare inainte de a miza pe partida in care este angrenat/a.

In ultimii ani se pune un accent din ce in ce mai mare pe acest gen de antrenament. Cei mai multi dintre sportivii de performanta angajandu-si un „mental coach” pentru a invata sa faca fata cu brio momentelor dificile din meciuri. Din nou, baietii stau mult mai bine la acest capitol, factorul mental putand fi asimilat si cu inconstanta din timpul partidelor disputate.

Pariuri tenis » Trebuie sa ma feresc de partidele fetelor?

Nu, nicidecum. Putem afirma faptul ca fetele sunt in general mai predispuse la inconstanta si implicit putem vedea mult mai multe cote de 1.10-1.30 pierdute. Insa, nu trebuie sa ne ferim de pariurile pe meciurile acestora. Tot ce trebuie sa facem este sa fim extrem de atenti la subtilitati! Cum? Simplu! Facem tot ceea ce ne sta in putinta pentru a observa momentul si conditiile in care au loc fluctuatiile de forma si aparitia momentelor mai putin prielnice pentru anumite jucatoare.


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu