Ponturi tenis>> Cât de mult contează istoricul meciurilor directe?

Pariuri tenis: Inaintea parierii pe un meci de tenis, poti verifica istoricul meciurilor directe pe siteurile ATP, WTA sau pe alte siteuri de profil. Cat de relevante sunt, insa, partidele directe?


Istoricul meciurilor directe in tenis

Daca doi jucatori s-au mai intalnit anterior, poti vedea cand si de cate ori, rezultatele meciurilor si, la turneele mai importante, evolutia scorului. Istoricul meciurilor directe este un factor relevant pentru parierea pe tenis, insa poate sa si induca pariorul in eroare.

Numarul de confruntari si momentul disputarii partidelor

Este recomandata luarea in considerare a rezultatelor directe din partidele recente. Pe perioade lungi multe lucruri se pot schimba. Acest lucru este valabil chiar si pe durata unui sezon, dar cu atat mai mult atunci cand este vorba despre meciuri jucate pe parcursul mai multor ani.

Un numar mic de meciuri directe nu este foarte relevant. O singura victorie poate veni ca urmare a unei serii unice de factori, care nu poate fi reprodusa meci de meci. Istoricul unei confuntari in care unul dintre jucatori a castigat toate partidele anterioare dintr-un numar de minim trei are o valoare mult mai mare.

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro.
Stiluri de joc

Istoricul meciurilor directe este important pentru a analiza felul in care jucatorii se descurca impotriva stilului de joc practicat de adversarii lor. Daca un jucator are un istoric negativ impotriva unui adversar ca John Isner, atunci merita verificat daca intampina aceleasi probleme si impotriva altor jucatori cu serviciu puternic. Daca se observa aceeasi tendinta, devine destul de clar ca acel jucator are sanse mici sa faca fata la retur impotriva unui adversar capabil sa serveasca puternic.

Suprafata de joc

La analizarea istoricului meciurilor directe trebuie luata in calcul suprafata de joc. Un specialist al zgurei poate avea doar doua victorii in sapte confruntari impotriva unui specialist al suprafetelor rapide. Pe baza rezultatelor meciurilor directe, ai putea paria pe un al saselea succes al celui din urma. Totusi, la o analiza mai atenta, ai putea observa ca ambele victorii ale primului jucator au venit in meciuri pe zgura, tocmai suprafata pe care urmeaza sa se joace meciul urmator.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!
Motivatia

Doi jucatori de valori apropiate au sanse destul de mari sa se intalneasca des la diferite turnee pe parcursul mai multor ani. Unul dintre ei poate domina confruntarile care au avut loc la un anumit turneu, in timp ce in celelalte partide rezultatele pot fi mai echilibrate sau dominate de celalalt jucator.

De exemplu, Simona Halep abordeaza cu o motivatie sporita turneul de la Bucuresti, in fata propriilor fani. Un turneu de nivel asemenator care s-ar disputa intr-o alta tara poate nu i-ar trezi acelasi interes si ar putea pierde impotriva unui adversar pe care l-ar bate la Bucuresti. Turneul de la Madrid, patronat de Ion Tiriac, este un alt exemplu de turneu la care Simona Halep, dar si alte romance obtin rezultate bune constant.

Deschide-ti cont la NetBet!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 1 1


Lasa un comentariu