Pariuri1x2 iti spune ce meciuri NU ai voie sa ratezi in weekend! :)

Cel putin din punct de vedere al fotbalului, ne asteapta un nou weekend animat, asa cum vor fi majoritatea pana prin luna iunie a anului viitor. Avem multe dispute interesante programate, partide pe care microbistii vor face totul pentru a le urmari, din Liga 1 si pana in puternica Premier League. 

De retinut totusi ca fotbalul de club intra intr-o scurta vacanta dupa acest final de saptamana, pauza prilejuita de jocurile echipelor nationale, in preliminariile pentru Euro 2016.

Liga 1

Confruntarile ce ies in evidenta, sunt Pandurii – Dinamo, Petrolul – Astra si Steaua – Viitorul. In prima, gorjenii, urcati intre timp pe loc de play-off, vor incerca sa le faca viata cat mai grea „cainilor”, neinvinsi in primele 8 etape. Neinvinsa este si Viitorul, a doua clasata,  insa Steaua nu concepe ca statistica sa ramana in picioare dupa meciul de duminica. De urmarit si fostul derby al Ploiestiului, dar si reactia liderului la zi al Ligii 1, dupa eliminarea din Liga Europa.

Sambata, ora 21:00 – Pandurii – Dinamo
Duminica, ora 18:30 – Petrolul – Astra
Duminica, ora 21:00 – Steaua – Viitorul

Premier League

Nu avem niciun mare derby programat in etapa a 4-a, dar asta nu inseamna ca Premier League nu ne ofera noi intalniri de 5 stele! Evidentiem:

Sambata, ora 14:45 – Newcastle – Arsenal
Sambata, ora 17:00 – Chelsea – Crystal Palace
Sambata, ora 19:30 – Tottenham – Everton

Primera Division

Sambata joaca Barcelona si Real Madrid, cu Malaga, respectiv Betis. Partidele parca ceva mai spectaculoase, le avem insa programate duminica. Vorbim in primul rand de Sevilla – Atletico Madrid

Sambata, ora 21:30 – Barcelona – Malaga
Duminica, ora 21:30 – Sevilla – Atletico Madrid

Serie A

Meciuri foarte tari in a doua etapa din Italia, dar mai ales, duelul primelor doua clasate la finele editiei trecute de campionat.

Duminica, ora 19:00 – AS Roma – Juventus

Bundesliga

Fanii fotbalului german nu vor rata confruntarea Bayern Munchen – Bayer Leverkusen. Cel putin prin prisma echipelor ce se vor afla fata in fata, duminica avem o alta partida tare, Werder – Monchengladbach!

Sambata, ora 19:00 – Bayern Munchen – Bayer Leverkusen
Duminica, ora 18:30 – Werder Bremen – Monchengladbach

Ligue 1

Monaco si PSG ne propun cel mai asteptat joc al rundei a 4-a. O statistica de luat in calcul daca dorim sa pariem pe acest joc: nu mai putin de 7 din precedentele 8 „directe” s-au incheiat nedecis!

Duminica, ora 22:00 – Monaco – PSG

Eredivisie

E momentul pentru un nou episod al rivalitatii dintre PSV si Feyenoord. Incarcatura si mai mare inaintea intalnirii din etapa a 4-a din Eredivisie, in conditiile in care Feyenoord a bifat un start de stagiune peste asteptari si mai bun decat al adversari de duminica!

Duminica, ora 17:45 – PSV – Feyenoord


 

Guingamp, victima preferata a OM-ului!


 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu