Pariuri1x2.ro ti-a propus ieri o avalansa de ponturi corecte! BONUS: 2 bilete castigatoare!

Pronosticuri castigatoare au venit cu predilectie din fotbal si tenis. Am „lovit” serios in Croatia – Spania, de unde am scos X-ul consemnat la pauza, intr-cota de 1.95, dar si varianta 2-3 goluri in meci, la cota 2.00. De asemenea, la fel ca si in emisiunea „Un Pont pe Zi”, difuzata seara de seara de la ora 00:00, Live pe B1 TV, am anticipat minimum 5 cartonase in Turcia – Cehia, la o cota de 2.00. Din Ucraina – Polonia am extras, in cota 1.72, varianta unei deschideri de scor realizate de Lewandowski & co (swcor final 0-1), iar la semifinala de Copa America dintre SUA – Argentina am pariat simplu: peste 2 golrui in meci. Au fost 4, toate marcate de argentinieni.

In tenis am avut-o in prim plan pe Wozniacki, invingatoare, la cota 1.65, in fata Samanthei Stosur. Am facut profit si cu victoria lui Johnson in duelul cu Millman, dar mai ales, cu biletul zilei din tenis. De altfel, ambele bilete propuse ieri, cel din „sportul alb”, dar si cel pe tenis, au fost CASTIGATOARE!

blzVă așteptam și astăzi pe www.pariuri1x2.ro pentru o noua rundă de super pariuri. De asemenea, nu uitați ca diseara, de la ora 00:00, Dan Bâra si Sabin Pîrvan vă invită la o nouă ediție a emisiunii „Un Pont pe Zi”, difuzata Live, pe B1 TV. Verde la pariuri!

TENIS

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu