Pariuri1x2 te pregateste de Liga Campionilor: Informatii, cote, echipe probabile, ponturi!

Arsenal – Bayern Munchen tine capul de afis al zilei. Dupa primele 2 etape jucate in grupa F, Arsenal nu are niciun punct! Inca un esec, de aceasta data cu Bayern, echipa cu punctaj maxim, 8 goluri marcate si niciunul primit,  ar insemna, destul de probabil, ratarea primaverii UCL.

In grupa G, Chelsea cauta sa revina pe unul din primele 2 locuri, printr-un succes la Dinamo Kiev, actualul lider al grupei. Porto, a doua clasata, are meci relativ simplu, acasa cu Maccabi.

BONUS pana la 450 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!

Barcelona joaca la BATE, 3 puncte pe care, teoretic, catalanii nu le pot pierde. Tot in grupa E avem si intalnirea Leverkusen – AS Roma, partida in care Gervinho si compania sunt obligati sa castige puncte.

Zenit – Lyon si Valencia – Gent sunt partidele grupei H. Succesele gazdelor in aceste partide, ar lamuri in mare parte situatia in ceea ce priveste ocupantele primelor doua pozitii.

Ca de obicei, www.pariuri1x2.ro va pregateste avancronici, stiri si nu in ultimul rand ponturi pentru toate aceste meciuri!

Grupa E

Grupa F

Grupa G

Grupa H


 

Continuam seria ponturilor din turneele ATP, WTA, dar si Challenger!


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu