Pariuri1x2 te pregateste de un super-weekend fotbalistic: 17 confruntari ce nu trebuie ratate!

Finalul de saptamana de care ne apropiem cu pasi repezi se anunta unul 100% pe placul microbistilor. Sunt programate derby-uri, finala Cupei Ligii Angliei, dar si alte meciuri extrem de importante in stabilirea configuratiilor finale la varf, in campionatele cele mai atractive pentru iubitorii fotbalului din Romania. Evident, redactorii www.pariuri1x2.ro vor fi la post, urmand a analiza toate aceste confruntari.

Liga 1 – primele 6, in partide directe!

Coincidenta face ca partidele propuse in ultima etapa a sezonului regulat, sa puna fata in fata locurile 1 si 2 – Astra – Dinamo, 3 si 4 – Viitorul – Pandurii, 5 si 6 – Steaua – CSMS Iasi. In afara acestui derby pentru prima pozitie,  runda propune si asalturile finale ale formatiilor CSMS Iasi si Tg.Mures pentru ocuparea locului 6, ultimul de play-off. Muresenii au meci acasa cu FC Botosani.

Duminica avem Manchester United – Arsenal si finala Cupei Ligii!

ArsenalDerby de traditie al Angliei, pe Old Trafford. Manchester United primeste vizita lui Arsenal, confruntare in care „diavolii” isi joaca probabil ultima sansa la ocuparea unui loc pe podium. Un esec i-ar compromite inclusiv clasarea in Big 4.
Neinvinsa in ultimele 3 directe cu United si castigatoare in tur cu 3-0, Arsenal cauta victoria care i-ar putea aduce inclusiv o urcare pe pozitia 1!

Duminica se disputa si finala Cupei Ligii Angliei. Klopp are sansa primului trofeu la carma lui Liverpool, insa adversarul va fi unul redutabil: Manchester City. „Cetatenii” au moralul la cele mai inalte cote, dupa succesul cu 3-1 la Dinamo Kiev, un pas imens facut catre sferturile Ligii Campionilor.

Derby d’Italia!lazio udinese inter vs Juventus cuadrado serie a - pogba lazio ac milan weekend juventus

E timpul pentru un nou episod din Derby d’Italia. Juventus – Inter se prezinta insa destul de dezechilibrat la casele de pariuri, cu detinatoarea titlului mare favorita la cucerirea celor 3 puncte. „Batrana doamna” este neinvinsa in ultimele 16 meciuri de Serie (15 castigate) si in precedentele 6 „directe” cu Inter. In tur a fost 0-0, dar Juventus a demolat-o pe Inter in cupa, scor 3-0 la Torino.

La fel de importanta se anunta si disputa dintre Fiorentina si Napoli, locurile 2 si 3 ale clasamentului. Napoli pare in usoara scadere de forma, insa Higuain si compania sunt pregatiti sa tureze din nou motoarele pentru acest final electrizant de stagiune. Atentie insa si la Fiorentina! Neinvinsa de 6 etape, formatia lui Tatarusanu pare reintrata in batalia pentru titlu!

real madrid ronaldo villareralDerby-ul Madridului hotaraste…campioana?!

Real si Atletico isi vor masura fortele sambata, de la ora 17:00. Este un meci in care remiza le incurca extrem de mult pe rivalele din Madrid. Un „X” pe Bernabeu, coroborat cu victoria Barcelonei in fata Sevillei, un alt duel de top al weekendului, ar creste ecartul catalanilor fata de contracandidatele la titlu la o diferenta, cel mai probabil, imposibil de surmontat.

Deplasare dificila pentru Bayern Munchen

Liderul din Bundesliga joaca la Wolsburg, acolo unde a pierdut cu 1-4 in returul stagiunii anterioare. Nu si-a luat revansa in Supercupa din august 2015, insa mai apoi s-a impus clar intr-o dubla cupa-campionat cu „lupii” lui Hecking: 5-1, 3-1! Pariorii vor tine cont de faptul ca in 7 din ultimele 8 partide au inscris ambele echipe, iar 5 din precedentele 6 au propus cel putin 3 modificari ale tabelei.

Un fel de derby si in Ligue 1PSG lyon

Este vorba de disputa Lyon – PSG. Desi deja campioni ai Frantei (matematic evenimentul s-ar putea produce in etapa 30), parizienii tin sa demonstreze in aceste infruntari cu echipele de traditie ale Frntei, ca sunt cei mai buni si acest lucru nu se va schimba prea curand. Asa s-a intamplat si in precedentele 4 directe, toate din acest sezon! PSG s-a impus in toate: 2-0 in Supercupa, 5-1 in turul sezonului de Ligue 1, 2-1 in Cupa Ligii si 3-1 in Cupa Frantei. Exceptand Supercupa, jucata la Montreal, restul partidelor s-au disputat pe Parc des Princes.

Transmisiuni-TV pariuri1x2Meciurile de vazut in acest weekeend:

GER S 16:30 – Wolsburg – Bayern Munchen, LiveVIDEO pe Eurosport 2
ANG S 17:00 – Southampton – Chelsea, LiveVIDEO pe Eurosport 1

SPA S 17:00 – Real Madrid – Atletico Madrid, LiveVIDEO pe Netbet TV
ANG D 16:05 – Man. United – Arsenal, LiveVIDEO pe Netbet TV
SPA D 17:00 – Valencia – Bilbao, LiveVIDEO pe Netbet TV
ROM S 20:30 – Steaua – CSMS Iasi, LiveVIDEO Digi, Dolce, Look
ROM S 20:30 – Tg.Mures – FC Botosani, LiveVIDEO Digi, Dolce, Look

SPA D 21:30 – Barcelona – Sevilla, LiveVIDEO pe Netbet TV
ANG D 18:30 – Liverpool – Man. City (finala Cupei Ligii), LiveVIDEO pe Digi 2
OLA D 17:45 – Ajax – AZ Alkmaar
GER D 18:30 – Mainz – Leverkusen

BEL D 19:00 – Anderlecht – Standard Liege
ROM S 20:30 – Astra – Dinamo, LiveVIDEO Digi, Dolce, Look

ITA D 21:45 – Juventus – Inter, LiveVIDEO pe Digi 3
FRA D 22:00 – Lyon – PSG, LiveVIDEO pe Netbet TV
TUR L 20:00 – Fenerbahce – Besiktas, LiveVIDEO pe Netbet TV 
ITA L 22:00  – Fiorentina – Napoli, LiveVIDEO pe Digi 2

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu