Participantele la EURO 2016 si-au prezentat echipamentele cu care vor evolua in Franta!

Cum Euro 2016 se intrevede la orizont, era inevitabil ca marii producatori de echipamente  sportive sa nu inceapa sa produca deja, echipamentele pe care nationalele calificate la turneul final din vara viitoare le vor purta in intrecera anului 2016. Incet,incet, Germania, Italia, Belgia dar si Bosnia si Spania si-au prezentat saptamana trecuta, tricolurile cu care vor intra pe teren la EURO 2016.


BONUS pana la 450 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania!


Facem si noi o scurta incursiune pe rafturile selectionatelor prezente la turneul viitor din vara viitoare si va prezentam cateva echipamente, pe care Muller, Fabregas sau Buffon le vor purta in confruntarile de la EURO 2016.

Echipamentele inteligente si eficiente ale Germaniei sunt clar  de frumusete rara. Adidas au renuntat traditionale trei dungi in jos, iar mansonul l-a pus la subratul castigatorilor Cupei Mondiale. Screenshot_1

Campioni mondiali de patru ori, italienii, in asociere cu Puma au lansat un numar de echipament, albastru cu alb elegant si clasic. Sa vedem cat ii va ajuta pe Buffon & co. acest echipament la victoria finala 😉 Screenshot_1

SPANIA

Screenshot_1

DANEMARCA

Screenshot_1

BELGIA

Screenshot_1

SUEDIA

Screenshot_1

CEHIA

Screenshot_1

BOSNIA & HERTEGOVINA

Screenshot_1

IRLANDA DE NORD

Screenshot_1

ELVETIA

Screenshot_1


Pe cine mizeaza bookmakerii in dublele de baraj si cum e cotata Ungaria!


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu