Partizan – Steaua: Totul despre duelul de diseara!

partizan steauaMiercuri, 5 august, de la ora 21:30,va avea loc returul de foc dintre Partizan şi Steaua din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, miza partidei fiind una uriasa, atat sportiv cat si financiar.  Sarbii au avantaj dupa egalul cu goluri, 1-1 la Bucuresti, Partizan fiind acum favorita la accederea in playoff. Pentru a spera la calificare, Steaua este acum obligata sa marcheze in fata a peste 33000 de suporteri, atmosfera din tribune anuntadu-se una incendiara.

Rezultatul partidei tur, le-au dat o mare doza de optimism oficialilor sarbi, care sunt convinsi ca Steaua nu le poate sta in cale in drumul lor spre grupele UCL: „Suntem in fata celui mai important meci al sezonului. Vom fi pregatiti sa iesim pe teren cu cea mai buna echipa, inclusiv Oumarua si Bojinov, care au fost menajati din cauza unor accidentari. Stiu ca avem o sansa si de asemenea stiu ca putem elimina Steaua. Cu suportul intregului stadion, putem sa trecem de puternica formatie romana.”
Ca si Radoi inaintea meciului tur, antrenorul lui Partizan a folosit o echipa plina de rezerve in partida de campionat, un meci in care elevii lui Zoran Milinkovic au pierdut cu 3-2 in deplasarea de la Novi Pazar.

Radoi si-a odihnit si el majoritatea titularilor in partida cu Botosani, castigata de stelisti prin golul lui Iancu din minutul doi. Principala ingrijorare pentru Steaua o reprezinta problemele medicale ale lui varela si Nicusor Stanciu. Capitan al Stelei din aceste sezon, Fernando Varela are mari sanse sa joace inca din primul minut. Insa, vestile nu sunt la fel de bune in ceea ce priveste situatia tanarului mijlocas stelist: „La Varela nu vor fi probleme, insa sunt probleme cu Nicusor Stanciu, nu vom risca dacă nu va fi apt suta la suta.E un fotbalist tanar si o recidiva l-ar scoate din teren doua sau trei luni”, a declarat antrenorul Stelei.

Echipa probabila a Stelei: Cojocaru – Alcenat, Papp, Varela, Guilhereme – Muniru, Breeveld – Popa, Chipiu, Hamroun – Tade

 

Brigada din Ungaria la centru

Partizan Belgrad – Steaua, va fi arbitrat de o brigada maghiara, avandu-l la centru pe Istvan Vad, a anuntat UEFA. Vad va fi ajutat de asistentii Peter Berettyan si Laszlo Viszokai, iar arbitru de rezerva va fi Sandor Szabo.
Stelistii au amintiri placute cu Istvan Vad la centru, acesta arbitrand-o pe Steaua la un meci din grupele Europa League, castigat cu 2-1, pe terenul norvegienilor de la Molde.

 

Sarbii, favoriti la pariuri

Daca ros-albastrii erau favoriti la casele de pariuri îinainte de meciul tur, golul marcat de Vulicevic pe National Arena a schimbat datele problemei. Partizan e vazuta acum favorita la calificare, cu o cota de 1,60 in acest moment, in timp ce Steaua are o cota de 2,20 sa mearga in playoff. Pentru un succes miercuri, „alb – negrii” primesc o cota de 2,00 iar „ros – albastrii” de 3,80. Un gol al Stelei in Serbia este cotat cu 1,50 de casele de pariuri.

 

Acelasi scenariu ca in dubla cu Legia?

In urma cu doi ani, Steaua se califica in grupele UEFA Champions League dupa doua egaluri cu Legia Varsovia. Primul duel cu polonezii s-a incheiat identic cu cel impotriva lui Partizan, scor 1-1, pe National Arena. In retur, cu un Piovaccari iesit la rampa, stelistii au remizat 2-2 la Varsovia si au reusit sa obtina calificarea.
Insa, are Steaua de astazi forta sa obtina un rezultat favorabil si la Belgrad?

(Dorut Surdu)

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Premier League 2015-16: Aici ai toate transferurile verii!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu