Partizan – Steaua: Totul sau nimic pentru „ros-albastrii”

steaua liga campionilorSteaua isi joaca probabil viitorul miercuri seara, de la 21.30, in returul din Serbia cu Partizan Belgrad, contand pentru accederea in playoff-ul Ligii Campionilor. Partida pleaca de la scorul 1-1,inregistrat acum o saptamana pe National Arena, miza partidei fiind una uriasa in special pentru elevii lui Radoi, care in cazul in care o elimina pe Partizan, este sigura de prezenta in grupele Europa League si de o suma minimum garantata de 11,4 milioane de euro.

Partizan Belgrad a aratat o forma de zile mari in primele doua etape din campionatul Serbiei, castigand cu 4-0 si 6-0. De asememea, in turul doi preliminar acestia au trecut la pas de Dila Gori. Inaintea duelului de miercuri, sarbii au pierdut in campionat, dar antrenorul Zoran Milinkovic si-a menajat jucatorii de baza,doar portarul fiind pe teren din echipa ce a evoluat la Bucuresti. Sunt sanse mari ca vedeta sarbilor, bulgarul Bojinov, care in tur a jucat doar 19 minute din cauza unei accidentari, sa fie titular in acest meci: „Accidentarea suferita de mine la Bucuresti nu e una grava si sunt convins ca pot juca miercuri. Vreau sa-mi ajut colegii si sa marchez.”
Daca pe National Arena s-a jucat cu portile inchise, pe Partizan Stadium se asteapta peste 30 de mii de suporteri sarbi in tribune, care vor incerca sa creeza o atmosfera incendiara.

Partizan echipa probabila: Zivkovic – Vulicevic, Balazic, Fabricio, Petrovic – Brasanac, Jevtovic, Babovic – Oumarou, Bojinov, Zivkovic.

Din nefericire, Mirel Radoi nu a reusit inca sa lege jocul campioanei, in ciuda primului loc ocupat in Liga 1. Steaua a obtinut in ultima etapa o victorie chinuite  la Botosani, unde au evoluat din nou cu o echipa total schimbata fata de meciul din turul Ligii Campionilor, si doar sclipirea lui Iancu din min 2 a facut ca „ros-albastrii” sa plece cu toate punctele din Moldova. Veste buna este ca Varela poate joaca din primul minut la Belgrad, capitanul Stelei scapand pentru moment de durerile la spate. Insa, de pe teren va lipsi aproape sigur Nicusor Stanciu, tanarul mijlocas nerevenindu-si dupa intinderea musculara suferita in returul cu Trencin. Pana acum, stelistii nu au facut niciun joc cu adevarat bun iar un lucru e clar: pentru a se califica, Steaua trebuie sa arate o cu totul alta impresie decat cea lasata in debutul acestui sezon, sa insiste mai mult in atac si sa marcheze in incercarea de a obtine o victorie sau un rezultat de egalitate mai mare de 1-1.

Steaua echipa probabila: Cojocaru – Alcenat, Papp, Varela, Tosca – Muniru, Breeveld – Ad. Popa, Chipciu, Hamroun – Tade.

Concluzii si Pont

Meciul este deschis oricarui rezultat, in ciuda amenintarilor venite din tabara sarba. Sa nu uitam ca din 11 dueluri de calificare disputate pe teren propriu, Partizan a castigat unul singur! In ciuda tuturor aspectelor negative care inconjoara echipa, Steaua poate inscrie pe terenul „alb-negrilor” asa cum a facut-o de fiecare in deplasarile acestui sezon.
De asemenea, este de luat in calcul si o partida cu multe cartonase, avand in vedere incarcatura si miza partidei.

Ponturi: Steaua marcheaza (Marius Paun)
Peste 4,5 cartonase galbene ( Dorut Surdu)

Dorut Surdu

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu