Patru jucători care au schimbat regulile fotbalului!

Fotbalul se joacă după reguli, dar unii jucători au reușit să depășească aceaste limite și să creeze un impact atât de semnificativ, încât au schimbat regulile pentru totdeauna. Astăzi vorbim despre patru fotbaliști care au adus modificări în legile jocului de fotbal.

PETER SCHMEICHEL

Înainte, portarii aveau voie să își folosească mâinile dacă un coechipier le pasa mingea. Acest lucru s-a schimbat după Campionatul European din 1992. Peter Schmeichel a abuzat de această modalitate de a trage de timp, iar acum portarii nu mai au voie să rețină o minge pasată cu piciorul de un coechiper.

DIEGO FORLAN

Până în 2004, jucătorii care își scoteau tricoul după marcarea unui gol nu încasau cartonaș galben. Aici a intervenit Diego Forlan. Pe când juca la Manchester United, atacantul sud-american a marcat un gol și apoi și-a scos tricoul. Adversarii au reluat repede jocul, iar Forlan a jucat câteva minute fără tricou pe el.


Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

FRANK LAMPARD

În optimile de finală ale Campionatului Mondial din 2010, Anglia o întâlnea pe Germania. Nemții conduceau cu 2-1 când Lampard a trimis un șut puternic din afara careului. Balonul a izbit transversala și a intrat în poartă, dar arbitrul de tușa a anulat golul. După această greșeală a apărut tehnologia de linia porții. Aceasta îi anunță pe arbitrii în timp real dacă a fost gol sau nu.

EMILIANO MARTINEZ

După Cupa Mondiala din Qatar, forul care emite legile jocului a decis să limiteze acțiunile portarilor la executarea loviturilor de la 11 metri. La turneul final din 2022, Emiliano Martinez și-a provocat adversarii încercând să obțină un avantaj psihologic. Acest lucru s-a întâmplat și în finală. Atunci când portarul argentinian a apelat la diverse gesturi pentru a-i intimida pe jucătorii francezi. Astfel, s-a modificat regulamentul iar portarii nu mai au voie să atingă barele porților înainte de executarea penalty-urilor, nu au voie să distragă atenția adversarilor, nu au voie să întârzie executarea loviturilor și sunt obligați să își respecte adversarii.


Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu