Marile cluburi se bat pe Payet: Pariaza pe viitoare destinatie a francezului!

Starul formatiei West Ham, dar si al nationalei Frantei se afla in vederile mai multor echipe importante ale Europei. Unul dintre acestea este Inter Milano, care, potrivit presei engleze, ar fi inaintat deja o oferta clubului londonez. Suma pregatita de ”nerazzurri” se ridica la peste 44 milioane euro.

Real Madrid, PSG sau Chelsea, cluburi mai potente financiar, sunt de asemenea pe urmele lui Payet, situatie ce complica calculele Inter-ului. De altfel, potrivit cotelor, Inter are printre cele mai mici sanse sa obtina semnatura francezului, cota oferita de NetBet variantei fiind de 2.00. Real e lider (cota 9.00), urmata de PSG (cota 11.00). Lovitura de gratia i-ar putea-o da Inter-ului chiar rivala interna Juventus (cota 9.00), dar si Chelsea, cu Conte la timona, este pe fir.

payet 12

Payet a marcat 12 goluri si a asigurat 15 assisturi pentru West Ham in stagiunea precedenta de Premier League. Prestatiile bune ale mijlocasului au continuat si la turneul final continental, unde Payet a inscris 3 goluri in 5 meciuri, fiind, de asemenea, pasator decisiv la alte 2 din reusitele nationalei franceze.

Pentru trei microbiști norocoși, NetBet e sinonim cu o plimbare cu avionul privat

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu