Pep Guardiola a primit o oferta de nerefuzat! Vezi cine e dispus sa-i plateasca un salariu urias!

Pep Guardiola este un antrenor pe care si-l doreste orice echipa mare din Europa, care are obiective indraznete si bani sa il plateasca. Parintele tiki-taka nu este deloc un antrenor ieftin, ieri i s-a propus prelungirea contractului cu Bayern Munchen, in incercarea de a il deturna din drumul sau spre Premier League.

sursa foto: mirror.co.uk

FC-Bayern-Muenchen-v-Arsenal-FC-UEFA-Champions-League (1)

Nemtii vor sa-i prelungeasca contractul lui Guardiola cu inca doi ani, sa evite astfel o plecare a spaniolului din vara viitoare, cand ii expira actualul contract. Pe fir intrasera deja Arsenal si cele doua cluburi mari din Manchester.

Surse din jurul antrenorului spun ca acesta a primit o oferta de 17 milioane de euro pe an, doar pentru a ramane la Bayern Munchen. Roman Abramovich era unul dintre magnatii Europei, care vroia sa-l aduca neaparat pe Guardiola la Chelsea, PSG era si ea interesata, dar singurele echipe dispuse sa negocieze pentru Pep, au fost Arsenal si cele doua formatii din Manchester.

Bayern vrea sa-si pastreze tehnicianul, asa ca au inaintat o propunere de prelungire a contractului pe inca doi ani, cu bonusuri de performanta, care il pot face cel mai bine platit antrenor din lume.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu