Pep păstrează şi din garda veche » Yaya Toure şi-a prelungit înţelegerea cu Manchester City

Yaya Toure, mijlocaşul ivorian de 34 de ani, şi-a prelungit contractul cu Manchester City pe un an, informează site-ul oficial al clubului englez. Astfel, acesta va bifa sezonul cu numărul 8 în tricoul „cetăţenilor”, după transferul de la Barcelona, în 2010.


3.00 este cota lui Manchester City să câştige titlul în Premier League sezonul următor.

Primul din garda veche care semnează prelungirea

Anunţul prelungirii este oarecum surprinzător, având în vedere că Yaya Toure nu a fost unul dintre preferaţii manager-ului catalan la sosirea acestuia pe „Ettihad”, acesta absentând destul de mult în prima partea a sezonului recent încheiat. Pe parcurs, relaţia dintre cei doi s-a îmbunătăţit, iar veteranul lui City a redevenit om de bază în primul 11.

Astfel, africanul devine primul jucător din tabăra „cetăţenilor” care îşi prelungeşte contractul scadent în această vară, după ce Pep Guardiola s-a despărţit deja de mai mulţi jucători, precum Zabaleta, Clichy, Caballero, Navas sau Sagna.

„Sunt fericit. Mi-am spus că aventura mea la City nu este gata încă, iar după ce Txiki (n.r directorul sportiv) m-a sunat şi am vorbit apoi cu manager-ul, am fost foarte bucuros.

Când am venit prima dată aici, am vrut să fac parte dintr-o nouă poveste, ceva special la acest club. Sunt foarte norocos să fac parte din acest club minunat, cu jucători extraordinari în jurul meu, care mă ajută să-mi ating obiectivele.

Bineînţeles, îmi doresc să câştig trofee, este foarte important pentru mine. Vreau să mă bucur de ele şi la această vârstă, iar rămânere mea aici reprezintă un lucru uriaş. Este un club mare, care merge în direcţia corectă, cu jucători noi care vin din urmă. Mentalitatea noastră este mereu aceea de a câştiga, săptămână de săptămână şi sunt mândru şi de fanii noştri, de asemenea.”, a declarat Toure, conform mancity.com.

299 de prezenţe are Yaya Toure la City, reuşind 79 de goluri.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu