Pep revine pe Camp Nou: Azi e Barcelona – Bayern!

Guardiola barcelona bayern sursa www.iran-daily.comInca o „finala”, in fazele superioare ale Ligii Campionilor. Barcelona primeste astazi vizita lui Bayern Munchen, aceasta fiind prima revedere oficiala a tehnicianul Guardiola, cu fanii echipei pe care a condus-o intre 2008 si 2012, catre castigarea a 14 trofee! Printre acestea, 3 campionate, 2 Ligi ale Campionilor si tot atatea Supercupe continentale.

Sursa foto: www.iran-daily.com

Barcelona – Bayern Munchen

Nu are rost sa insistam prea mult pe forta celor doua echipe. Cu toate acestea, trebuie sa precizam o serie de aspecte de ordin statistic, care ne vor ghida catre un pronostic la imensul derby din Catalunia.

Barcelona

Barcelona (63.9%) si Bayern (66.1%) au cele mai ridicate medii ale posesiilor, in actuala stagiune de Liga Campionilor. Catalanii au ajuns deja la 105 goluri marcate in 35 de meciuri de Primera si au un singur esec in ultimele 28 de partide oficiale. In precedentele 6 au marcat de 23 de ori, 5 dintre reusite fiind in poarta PSG-ul, in sferturile intrecerii. De altfel, Messi si compania au ajuns deja la 23 de goluri in cele 10 meciuri ale intrecerii. Pe ultimele 8 le-au castigat! Acasa, in Liga Campionilor, Barcelona nu a mai pierdut din 2013! Atunci era rapusa chiar de Bayern Munchen, scor 0-3 in mansa retur a semifinalor. In tur, bavarezii castigasera si mai clr, cu 4-0!

Bayern Munchen

Bayern s-a incoronat deja a campioana a Germaniei. Presiunea pe umerii jucatorilor este uriasa, insa Lewandowski si compania au un avantaj. Spre diferenta de trupa lui Enrique, care e obligata sa joace fiecare meci de campionat la intensitate maxima, cu titulul in buzunar, Bayern isi permite luxul de a aborda relaxata restul partidelor. Asa s-a intamplat si in weekendul trecut, cand a pierdut la Leverkusen, scor 0-2. In garnitura de start a echipei din Munchen, si-au facut insa aparitia jucatori precum Weiser, Pizzaro, Strieder sau Gaudino.

Cand a jucat insa „pe bune”, Bayern nu a avut mari emotii. In 31 de meciuri de campionat, a inscris 77 de goluri, incasand doar 15. Nu mai putin de 24 de victorii adunate! In Liga Campionilor, Bayern a avut doua dintre scorurile sezonului. Ne referim la succesele clare cu FC Porto, AS Roma si Sahtior. Doar in cele 3 partide, a inscris de 20 de ori!!

Echipele probabile

La gazde nu sunt absente, dar Guardiola nu va conta pe Alaba, Robben si Badstuber. Ribery este incert. Posbil insa ca francezul sa fie fortat, asa cum se intampla si in cazul lui Lewandowski.

Echipele probabile, conform kicker.de:

ter Stegen – Dani Alves, Piqué, Mascherano, Jordi Alba – Busquets – Rakitic, Iniesta – Messi, Suarez, Neymar
Antrenor: Luis Enrique

Neuer – Rafinha, Benatia, J. Boateng, Juan Bernat – Xabi Alonso, Schweinsteiger – Lahm, Thiago – T. Müller, Lewandowski
Antrenor: Guardiola
Pont
Putem asista la un meci spectaculos. Barcelona stie cat de greu va fi returul de la Munchen, in timp ce Guardiola si elevii sai au ca tinta un rezultat bun, sau cel putin, marcarea golului din deplasare, atat de important in ecuatia multor calificari.
1.76 e la PublicBet cota pariului „ambele marcheaza”


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 2

  1. un parior

    Bayern peste 16,5 faulturi. Cota: 1.85 – PARIUL ZILEI 1 –
    Bayern peste 3,5 cornere. Cota: 1.75 – PARIUL ZILEI 2 –
    Barcelona marcheaza 2+ . Cota: 1.62
    Bayern peste 2,5 cartonase galbene. Cota: 1,95

    Toate pariurile le gasiti la Mozzartbet. Succes!

  2. Claudiu

    Salut, va urmaresc de ceva timp si va multumesc, am adaugat ceva castiguri in buzunar cu ajutorul vostru. As avea un pariu pentru diseara, foarte interesant, Thiago A.(Bayern) marcheaza oricand – cota 7 la casa pariurilor. Stim foarte bine ca a revenit dupa o lunga perioada, este intr-o forma buna si eu sper ca va dovedi asta si in UCL. Bafta!

Lasa un comentariu