Peste 2000 de lei castigati cu pronosticurile oferite de Pariuri1x2.ro si „Un Pont pe Zi”: Ai aici biletele!

Redactia www.pariuri1x2.ro, precu si Dan si Sabin in emisiunea „Un Pont pe Zi”, difuzata de luni pana vineri, de la ora 24:00, Live pe B1 TV, reusesc sa va ofere aproape zilnic zeci de ponturi castigatoare. Feedbeck-ul cel mai bun si cel mai apreciat de noi, il primim atunci cand pariurile noastre va si aduc profituri consistente. Astazi am primit feedback!

Mijloc de saptamana imbelsugat!

Tipsterii in cauza au ales sa investeasca o miza consistenta, cate 250 ron, pe bilete concepute aprope in intregime din ponturi oferite marti si miercuri in emisiunea „Un Pont pe Zi” si pe www.pariuri1x2.ro. O prima varianta s-a dorit a fi cat se poate de „safe”, cu doar 3 meciuri alaturate, intr-o cota finala de 3.71. Castigul bifat: aproape 884 de lei.

Al doilea parior a mers pe mana golurilor. Reusitele semnate de Nice si Derby, cele cel putin doua modificari ale tabelei consemnate in meciurile Voijvodina – Cukaricki si Wigan – Newcastle, dar mai ales pariul peste 2.5 goluri  in disputa Palace – Manchester United, i-au adus acestuia, intr-o cota finala de 5.87, un castig de 1396 de lei!

luc2luc1

 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu