Petr Cech: „Arsenal poate castiga titlul in acest an!”

Conform portarului titular al „tunarilor”, Arsenal este pregatita sa castige titlul in acest sezon. Petr Cech este increzator in forta grupului, iar succesul din ultima etapa, 2-1 cu Manchester City, l-a facut pe acesta sa declare ca Ozil & Co. pot termina pe prima pozitie.

sursa 101greatgoals.com

petr-cech-wins-bat-july-2015

Elevii lui Arsene Wenger sunt la doua punctein spatele liderului Leicester, pierzand o singura partida in ultimele 11 etape din Premier League. Intr-un interviu pentru BBC, portarul in varsta de 33 de ani a declarat: ” Echipa este foarte puternica si atat timp cat nu avem accidentati, antrenorul poate sa foloseasca fiecare jucator, asa cum isi doreste.”

Detinatoarea FA Cup, Arsenal nu a mai castigat titlul din sezonul 2003-2004, sezonul trecut clasandu-se pe pozitia a treia, la 13 puncte in spatele campioanei, Chelsea.

Din pacate, „tunarii” s-au confruntat cu mai multe accidentari: Jack WIlshere, Danny Welbeck, Santi Cazorla, Tomas Rosicky si Francis Coquelin sunt cu totii indisponibili. Sosit in vara acestui an, de la Chelsea, in schimbul sumei de 10 milioane lire sterline, Cech este increzator de forta grupului.

Petr Cech a continuat: „Am fost puternici, in ciuda problemelor avute. Totul se indreapta usor si sigur spre ceea ce ne dorim. In ciuda accidentarilor, trebuie sa ne descurcam, uneori se intampla sa ai mai multi indisponibili, alteori mai putini, dar am demonstrat ca in ciuda acestor probleme suntem capabili sa castigam jocuri.”

Internationalul ceh, proaspat calificat la Euro 2016 a incheiat: ” Cred ca jucatorii accidentati or sa revina mai puternici si ne vor ajuta foarte mult. Sezonul este lung si orice se poate intampla, dar daca reusim sa ne mentinem pe aceeasi pozitie pana in martie sau aprilie, o sa avem sansa de a castiga si titlul.”

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu