Petr Cech s-a apucat de hochei: A semnat si va debuta duminica!

Abia retras din activitatea fotbalistica, Petr Cech, fostul portar al echipelor Chelsea si Arsenal, a revenit in sport. De aceasta data, insa, Cech nu va apara buturile unei echipe de fotbal, ci pe cele ale unei echipe de hochei. 

Cech (37) va evolua la gruparea engleza de liga a 4-a Guildford Phoenix. Mai mult, liderul selectiilor la nationala de fotbal a Cehiei, are sanse bune de a debuta pentru noua sa echipa, chiar in weekend, in partida contra celor de la Swindon Wildcats 2.

Despre noul sau job, Cech a declarat: „Sunt fericit ca voi putea evolua pentru Guildford Phoenix, unde pot acumula experienta. Cand voi avea sansa sa joc, sper sa ajut aceasta echipa tanara sa-si atinga obiectivele stagionale si sa castige cat mai multe meciuri. Dupa 20 de ani de fotbal profesionist, va fi o experienta minunata pentru mine sa practic un sport pe care-l urmaresc si iubesc de cand eram mic”.

In 20 de ani de cariera, Cech a evoluat doar pentru 5 echipe. Cele mai importante performante le-a atins alturi de Chelsea Londra, cu care a castigat, intre 2004 si 2015,  4 titluri de campion ale Angliei, o Liga a Campionilor si o Liga a Europei. Petre Cech este, de asemenea, cel mai selectionat jucator din istoria nationalei Cehiei, pentru care a evoluat in 124 de partide.


Pariaza pe meciurile din Premier League la Wimasters – Ai 700 lei Bonus + 40 de lei Freebet!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu