Piata de transferuri: Afaceri rezolvate si zvonuri

transferuri

Astazi a fost liniste pe piata de transferuri, dar dupa primele opt zile ale lunii avem deja o lista de nume mari ce au schimbat cluburile si exista multe alte zvonuri interesante.


PSG – Primul gigant european ce a intrat puternic pe piata

In Europa, capul de afis il tine transferul lui Julian Draxler de la Wolfsburg la PSG. Wolfsburg nu a pierdut mult timp si cu o parte din banii primiti l-a luat pe promitatorul Riechedly Bazoer, de la Ajax.

Drumul spre est

Transferurile catre Super Liga Chineza au atras cu siguranta atentia multora. Oscar si John Obi Mikel au parasit Chelsea, pentru a semna cu Shanghai SIPG si respectiv Tianjin TEDA. Carlos Tevez a ales sa accepte oferta extrem de tentanta din partea Shanghai Shenshua, iar Axel Witsel s-a transferat la Tianjin Quanjin.

Alte transferuri notabile

transferuriKolodziejczak a lasat La Liga pentru Bundesliga (Monchengladbach); Felipe Melo a parasit Inter Milan pentru Palmeiras; Ryan Babel, liber de contract, a semnat cu Besiktas; Juventus l-a luat de la Genoa pe Tomas Rincon.

Zvonuri

James Rodriguez este unul dintre jucatorii ce ar putea sa fie pe primele pagini ale ziarelor. Columbianul nu se intelege prea bine cu Zinedine Zidane si se spune ca jucatorul ar fi disperat pentru un transfer la Manchester United.

Arsenal il vrea pe Belotti, de la Torino, dar nu pare moment dispusa sa plateasca suma de 50.000.000 de lire sterline ceruta de clubul italian.

West Brom a facut o oferta de 26.000.000 de lire sterline pentru William Carvalho, dar Sporting a refuzat-o.

PSG ar putea continua sa cheltuie bani, Chicarito Hernandez fiind una dintre tintele lor. Valoarea jucatorului lui Leverkusen este estimata a fi in jur de 25.000.000 de euro.

Kostas Manolas, fundasul Romei, a trezit interesul cluburilor din Premier League. Manchester United este foarte interesata de serviciile fundasului grec, dar si Everton poate intra pe fir.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu