Piata transferurilor: Va tinem la curent cu cele mai recente zvonuri privind transferurile

Piata transferuri

Sezonul inca nu s-a incheiat, dar zvonurile despre transferurile ce ar putea avea loc vara aceasta au inceput deja si sunt in numar mare. Fereastra de transferuri se anunta a fi una foarte interesanta si datorita turneului final din Franta. Va vom tine la curent pe parcursul verii cu cele mai interesante zvonuri si transferurile realizate in Romania si in campionatele de top ale lumii.

Piata transferurilor – vara 2016

Mats Hummels (Borussia Dortmund – Bayern Munchen)

Fundasul german a declarat ca si-ar dori un transfer la rivalii din Bavaria. Asta a generat mari nemultumiri din partea fanilor. Bayern a luat in ultimii ani cei mai importanti jucatori ai rivalei, pe Lewandowski si Gotze. Un nou jucator care pleaca pe aceasta ruta ar fi o lovitura puternica pentru ei. Totusi, nimic nu este inca hotarat, oficialii Dortmundului asteptand o decizie finala a jucatorului in urmatoarea saptamana. Suma ceruta de Dortmund pentru un transfer nu este negociabila: 40 de milioane de euro.

Mario Gotze (Bayern Munchen – Liverpool)

Mario Gotze ar putea juca din nou sub comanda lui Jurgen Klopp, de aceasta data la Liverpool. Totusi, aceasta mutare este doar in stadiul de zvon, Rummenigge declarand ca nu a vorbit cu jucatorul despre viitorul lui si ca in timpul sezonului nu este momentul potrivit pentru o asemenea discutie.

Mesut Ozil & Nemanja Matic (Arsenal & Chelsea – Manchester United)

Se spune ca cei doi jucatori ar fi doriti la Manchester United de catre Jose Mourinho, daca acesta il va inlocui pe Louis van Gaal pe Old Trafford. Managerul a lucrat cu jucatorii la Real Madrid si respectiv Chelsea si ar dori sa ii aiba la noua echipa.

Alexis Sanchez & Edinson Cavani (Arsenal & PSG – Juventus)

Massimiliano Allegri este in cautarea unor jucatori pentru compartimentul ofensiv al torinezilor, mai ales in eventualitatea in care Alvaro Morata va pleca in aceasta vara si cei doi se numara printre jucatorii urmariti.

Robert Lewandowski (Bayern Munchen – Real Madrid)

Galacticii par a fi in pole-position pentru achizitionarea polonezului in eventualitatea plecarii lui Karim Benzema. Alte cluburi care il curteaza pe atacantul nemtilor sunt echipele din Manchester.

Renato Sanches (Benfica – Manchester United)

Tanarul mijlocas al Benficai este aproape de un mega-transfer la United. Benfica ar urma sa primeasca o suma imensa, ce poate ajunge pana la 80 milioane de euro.

Ousmane Dembele (Rennes – Barcelona/Bayern)

Un alt tanar jucator care a impresionat in acest sezon este Ousmane Dembele. Acesta a debutat in noiembrie, dar performantele sale au atras deja atentia granzilor. Barcelona si Bayern sunt posibile destinatii. A existat un zvon cum ca Barcelona ar fi facut o oferta de 35 de milioane de euro pentru jucator, dar cluburile au infirmat acest lucru.

Alen Halilovic (Barcelona – ?)

Tanarul jucator al Barcelonei a fost imprumutat in acest sezon la Sporting Gijon, unde s-a descurcat de minune. Sezonul viitor tanarul jucator croat ar putea fi imprumutat din nou, pentru a putea juca in continuare cat mai mult. Exista mai multe echipe din Spania care si-ar dori serviciile sale, dar Sevilla, Villarreal si Valencia sunt cele mai interesante. S-a vorbit chiar despre schimburi de jucatori. Barcelona ar fi interesata de Gameiro (Sevilla) si Suarez (Villarreal).

Michy Batshuayi (Olympique Marseille – West Ham)

Ciocanarii sunt in cautarea unui atacant in aceasta vara si tanarul belgina ce a marcat 21 de goluri in acest sezon este principala lor tinta. Transferul sau ar putea costa clubul in jur de 40 de milioane de euro.

Hatem Ben Arfa (Nice – Barcelona/Lyon)

L’Equipe sustine ca jucatorul a zburat catre Barcelona pentru a vedea dotarile clubului inaintea unui transfer pe Camp Nou, dar jucatorul a declarat ca acest lucru nu este adevarat. El a spus ca este in Nice si se gandeste la urmatorul meci al echipei. Totusi, Jean-Michel Aulas, patronul lui OL spera sa il atraga pe fostul jucator al clubului inapoi la Lyon.

Aceasta este doar o selectie a stirilor recente ce privesc piata transferurilor. Va vom tine la curent pe masura ce apar noutati!
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu