Piata transferurilor: Certitudini si zvonuri

Piata transferurilorIn pauaza de iarna, piata transferurilor nu este foarte animata. Chiar si asa insa, asistam la mutari interesante si scumpe.

Drept exemplu pentru iarna anului 2015 este trecerea ivorianului Bony, de la Swansea la Man. City. „Cetatenii” nu s-au uitat la bani, „lebedele” incasand 32.3 milioane de euro!

Destinatia China!

Pe locul 2 in acest top este tot un atacant. Ricardo Goulart a fost achizitionat de clubul chinez GZ Evergrande, Palmeriras primind in schimbul varfului de 23 de ani, 15 milioane de euro.

Evergrande nu s-a oprit insa aici. Chinezii l-au luat si Alan, mijlocasul ofensiv al echipei RB Salzburg si golgeterul la zi al Ligii Europa. Suma achitata: 11 milioane de euro.

Rijeka a luat 9 milioane de euro pe mijlocasul Kramaric, ajuns la Leicester, in timp ce Roma l-a cedat pe croatul Jedvaj la Leverkusen. 7 milioane a achitat Bayer pe jucatorul croat de doar 19 ani.

Piata transferurilor – Zvonuri

Piata transferurilor ar sari in aer daca s-ar concretiza macar o parte dintre acestea.

Confrom presei franceze, PSG pune pe masa 55 de milioane de euro, pentru transferul lui Hazard de la Chelsea. Este probabil doar o suma de plecare, pentru ca daca vor exista negocieri pentru internationalul belgian, acestea vor incepe mai mult ca sigur de la o suma mult mai mare.

Chelsea mai are o oferta. Wolsburg ar scoate din buzunar 30 de milioane de euro, bani pe care-i ofera in schimbul lui Schurrle. Londonezii cer insa minimum 40 de milioane!
O parte din acesti bani, Chelsea i-ar da pe Cuardado. Poate chiar toata suma, Fiorentina nefiind dispusa sa se desparta prea usor de columbian.

Dortmund este cu ochii pe Lassana Diara, iar Tottenham pregateste un schimb cu Leverkusen: Soldado, contra lui Drmic si o suma de bani. Pe lista lui Spurs mai sunt atacantii Benteke, Bacca, Ings si Jay Rodriguez.

Manchester United il vrea inapoi pe Pique. 20 de milioane de euro ofera „diavolii” pe fundasul central al Barcelonei. Pique a jucat 12 meciuri la United, intre 2004 si 2008.
In alta ordine de idei, trupa de pe Old Trafford i-a fixat lui De Gea un pret prohibitiv de transfer: 50 de milioane de lire sterline! In aceste conditii, Real Madrid, echipa ce se aratase interesata de goalkeeper,  va bate cu siguranta in retragere.

Messi, Adidas si transferurilemessi

Nu e zi in care sa nu se vorbeasca despre transferul lui Messi. Mai nou, acesta ar fi subiectul unei campanii initiate de firma Adidas. Gigantul din industria articolelor sportive este nemultumit de faptul ca, potrivit unui sondaj de opinie, 70% dintre cei chestionati l-au identificat pe Messi ca o imagine a rivalilor de la Nike. Acesta desi Lionel incaseaza de la Adidas, pentru publicitate, 18 milioane de euro pe an. Germanii l-ar dori pe jucatorul Barcelonei la un club care sa se identifice cu Adidas. Primul pe lista, Bayern Munchen!

 

Meciurile zilei, analizate de Pariuri 1×2.ro

 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 2

Lasa un comentariu