Pierde Steaua titlul? Spune-ti parerea si voteaza!

Steaua fani cupa romanieiParcursul slab din retur a anulat avansul de 10 puncte pe care Steaua il avea in fata celei de-a doua clasate, la finalul primei parti a stagiunii. Chiar si asa, poate ca detinatoarea titlului n-ar fi avut emotii, daca gruparea din Targu Mures n-ar fi avut evolutiile si rezultatele excelente, prin care a reusit sa speculeze perfect caderea Stelei.

In ultima etapa de Liga 1, echipa lui Ciobotariu a invins Craiova, o alta trupa in forma maxima. Steaua a remizat la Astra si astfel, intre primele doua clasate distanta s-a redus doar la 2 puncte, cu 8 etape inainte de final!

Clasamentul la varf in Liga 1 (soccerway.com)

clasa

 

 

 

 

Steaua sau Tg.Mures?

Ar fi o imensa surpriza ca nou promovata sa reuseasca cucerirea titlului, insa nu si o misiune imposibila. Daca in vestiarul principalei rivale a Stelei, moralul este la cote maxime, nu acelasi lucru se poate spune despre starea de spirit din sanul lotului pregatit de Galca.

Pe hartie insa,  Steaua ramane insa usor favorita. Exploziei si entuziasmului trupei din Tg.Mures, formatia lui Galca ii raspunde cu experienta superioara in abordarea unor astfel de situatii si partide. In acelasi timp, de remarcat este faptul ca Steaua are un program mai lejer pana la finalul campionatului.

Tg.Mures va juca la Bucuresti returul cu Steaua, dar pe langa acest duel, va mai da piept cu o serie de echipe ce pot spera la puncte contra lui Zicu si compania. Este vorba de Pandurii (a), Viitorul (a), Petrolul (a) sau Astra (d).
Steaua are adversare lejere pana la cele doua derby-uri legate, cu Dinamo si Tg.Mures: U.Cluj si Otelul. Si continuarea suna destul de bine. In ultimele 4 etape, actualul lider da piept cu Concordia (a), FC Brasov (d), FC Botosani (a) si CSMS Iasi (d). De precizat totusi ca Steaua are si un meci in plus de jucat pana la finalul returului, finala Cupei Ligii cu Pandurii Tg.Jiu.

Tu ce crezi: Care va fi campioana stagiunii 2014-2015 din Liga 1?

Cine va castiga titlul?

 

Anglia: Azi se joaca in esaloanele inferioare!

 


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu