Pione Sisto a fugit de la Celta Vigo!

Pione Sisto, jucatorul celor de la Celta Vigo, a parasit clubul din La Liga pentru a se intoarce acasa, in Copenhaga. Se pare ca decizia sa nu a fost una de care conducerea trupei lui Oscar Garcia Junyent sa fie constienta.


Atacantul danez, in varsta de 25 de ani, a decis sa treaca peste regulile impuse in Spania in aceasta perioada. Acesta a strabatut 2.800 de kilometri cu masina pentru a se intoarce in Copenhaga. Conducerea celor de la Celta Vigo nu a fost foarte fericita cand a aflat despre acest eveniment si pregateste o amenda drastica pentru atacantul danez.

Sisto nu se afla la primul episod de acest gen. In septembrie, acesta a fost singurul jucatorul din lotul Danemarcei care s-a prezentat la Viena, pentru reunirea lotului. Acesta nu a aflat ca Federatia Daneza nu a ajuns la un acord cu jucatorii pentru semnarea unui nou contract colectiv. Acesta a ajuns la locul de intalnire, acolo unde a avut surpriza de a nu gasi pe nimeni la ora si locul decise initial.

„Am primit multe mesaje pe telefon în ultimele zile, însă nu am citit niciunul”, a fost explicatia lui Sisto pentru acel eveniment.

1.62 este cota oferita de Unibet pentru ca Pione Sisto sa fie jucatorul celor de la Celta Vigo la data de 1 septembrie 2020




Beneficiaza de 300 RON la Unibet  si pariaza GRATUIT!
  • Deschide-ti un cont la Unibet accesand ACEST LINK!
  • Intra in fascinanta lume a sportului: efectueaza prima depunere si primesti imediat in cont pana la 300 RON GRATUIT;
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Unibet si acumuleaza profit.

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu