Pirlo, inapoi in Italia? Vezi ce hotarare a luat astazi mijlocasul!

Andrea Pirlo a fost in ultimele sapatamani curtat de marile cluburi italiene,  pentru o revenire in Serie A. Conform presei, trupa care a insistat cel mai mult pentru serviciile lui Pirlo a fost Internazionale.

Formatia lui Mancini l-ar fi dorit pe Pirlo cel putin pana in primavara, cand se reia campionatul din Statele Unite. New York City, actuala echipa a internationalului italian, a incheiat doar pe locul 8 din 10 ehcipe in Conferinta de Est, ratand astfel accederea in play-off.

Fostul mijlocas al echipei Juventus a fost nevoit sa ia o hotarare in acesta privinta. A raspuns celora care-i asteptau decizia, printr-o poza de la antrenamentele echipei newyorkeze, postata pe Twitter, cu un hashtag edificator: „stop zvonurilor”.

La decizia luata de Pirlo este posibil sa fi contribuit si Patrick Vieira. Noul antrenor al formatiei New York City este pus sub presiune inca de la numire, clubul, in care s-au investit deja zeci de milioane de dolari, asteptand din partea lui Pirlo, Lampard & co.  un sezon 2016 mult mai reusit. Vieira are nevoie de intreg lotul pentru pregatirea stagiunii viitoare, iar o eventuala despartire de mijlocas, chiar si pana in martie, i-ar fi dat serios peste cap planurile.

pirlo2

 

.

 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu