8 jucatori se lupta pentru titlul de jucatorul sezonului in Premier League! Lukaku castiga un prin duel cu Kane!

jucatorul sezonului

Romelu Lukaku se gaseste pe lista de opt jucatori dintre care se va hotari jucatorul sezonului. Golgheterul lui Tottenham rateaza nominalizarea.


Premier League – Jucatorul sezonului

Chelsea si Tottenham dau cei mai multi jucatori nominalizati pentru titlul de Jucatorul Sezonului in Premier League. Campioana, Chelsea, ii are pe lista pe N’Golo Kante, Eden Hazard si Cesar Azpilicueta. De la Tottenham au fost nominalizati Dele Alli, Christian Eriksen si Jan Verthongen. Pe lista se mai gasesc Romelu Lukaku, de la Everton si Alexis Sanchez, de la Arsenal. Harry Kane, al doilea cel mai bun marcator al sezonului, nu a fost nominalizat pentru acest premiu.

N’Golo Kante este favorit la castigarea premiului, dupa ce a castigat premii similare acordate de asociatia jucatorilor si cea a jurnalistilor de fotbal. Delle Alli a avut un sezon de senzatie pentru Tottenham si alturi de Eden Hazard este unul dintre jucatorii cu cele mai bune sanse la titlu.

Golurile marcate de Romelu Lukaku i-au adus un loc pe lista. Atacantul lui Everton a inscris de 24 de ori in acest sezon, de doua ori mai mult decat Harry Kane. El este favorit sa castige titlul de golgheter, avand o cota de 1.29 la Unibet. Kane are cota 4.50 sa devina golgheter. Desi este la doua goluri distanta, atacantul londonezilor are o sansa in plus de a marca in acest sezon, Tottenham avand de disputat inca doua partide, fata de numai una a lui Everton.


La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!

Premier League – Managerul sezonului

Au fost anuntati si candidatii pentru titlul de Managerul Sezonului. Paul Clement (SWA), Antonio Conte (Chelsea), Sean Dyche (Burnley), Eddie Howe (Bournemouth), Mauricio Pochettino (Tottenham) si Tony Pulis (West Bromwich Albion) sunt cei sase manageri care concureaza pentru ravnitul premiu.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu