Play-off Europa League: Care sunt dublele cu miza si unde este calificarea jucata

In marea majoritate a confruntarilor fazei din Europa League, zarurile nu sunt inca aruncate. Vom avea parte de multe retururi echilibrate si deschise oricarui rezultat. Nici surprizele nu vor lipsi!  

Din categoria partidelor in care calificarea se joaca, face parte si disputa AZ – Astra. Giurgiuvenii au reusit in tur o splendida victorie cu 3-2 si merg pe pamant batav cu gandul la a doua calificare consecutiva in grupele intrecerii.
In privinta Stelei, sansele de calificare tint spre 0. Trupa lui Radoi a pierdut acasa, cu 0-3 mansa, tur cu Rosenborg si cu tot optimismul stelistilor, nu credem ca minunea se va intampla.

Alte formatii deja cu un picior in grupe sunt Krasnodar (in tur, 5-1 acasa cu HJK Helsinki), PAOK (5-0 acasa cu Brondby), Lech Poznan (3-0 acasa cu Videoton) sau Plzen (3-0 acasa cu Vojvodina), dar si Dinamo Minsk (2-0 acasa cu Salzburg) sau Sparta Praga (3-1 acasa cu Thun). Desi au avut parte de dueluri tur echilibrate, Fenerbahce si Dortmund au castigat in deplsarile la Atromitos Atena si Odd – ultima cu 4-3, dupa ce era condusa la mijlocul primei reprize, cu 3-0 – si vor face destul de sigur pasul catre turul urmator. Nici Milsami Orhei nu va reusi probabil marea supriza, in fief-ul francezilor de la St.Etienne, dupa 1-1 acasa.

Foarte interesante de urmarit sunt disputele retur de pe terenurile echipelor Ath.Bilbao si  Midtjylland. Danezii au obtinut un pretios 1-1 la Southampton, insa ramane de vazut daca vor si in a doua mansa, forta de a-i tine in sah pe „sfinti”. Bascii au pierdut la Zilina, echipa gazda revenind formidabil d ela scorul de 0-2, inregistrat la pauza!

Programul mansei retur, rezultatele din tur si cotele: 

Fără titlu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Apoel Nicosia-Astana: Reușesc kazahii surpriza?


 

 

 

 

 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu