„Pleci tu sau plecam noi”: Si Coca-Cola asteapta demisa lui Blatter!

Gigantul Coca-Cola se afla printre sponsorii FIFA ce considera ca Sepp Blatter ar trebui sa demisioneze, dupa seria scadalurilor de coruptie in care forul a fost implicat in ultima vreme.

Coca-Cola se alatura astfel altor nume importante, precum Visa, Budweiser si McDonald’s care au o opinie identica in ceea ce-l priveste pe elvetian, reales pentru a cincea oara presedinte al FIFA in luna mai.  „Imaginea FIFA se deterioreaza pe zi ce trece „, a fost declaratia reprezentantilor Coca-Cola, venita dupa o alta, mult mai virulenta, a celor de la Budweiser: „Blatter este un obstacol in calea procesului de reforme”. Visa si McDonald’s pun la randul lor sub semnul intrebarii o viitoare colaborare cu FIFA, declarand la unison: „Este in interesul FIFA si al fotbalului ca Blatter sa plece imediat”.

Acuzat de faptul ca a semnat un contract „nefavorabil FIFA”, prin care s-a facut, in anul 2011,  o „plata ilegala” de 1,82  milioane euro catre Michel Platini, pentru activitatea depusă de acesta la FIFA între ianuarie 1999 și iunie 2002, justitia elvetiana a deschis zilele trecute o procedură penala împotriva lui Blatter. Ambii sunt anchetati de comisia de etica a forului ce guverneaza fotbalul mondial, insa, in ciuda numeroaselor apeluri facute catre Blatter, caruia i se cere demisia imediata, acesta are o opinie total diferita: „Demisia mea nu ar fi in interesul FIFA si al procesului de reforma pe care l-am initiat”.

Sponsorii si partenerii FIFA: Adidas, Gazprom, Hyundai, McDonald’s, Coca-Cola, Visa, Budweiser.


Malaga – Sociedad: Ineficienta dezarmanta!


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu