Ploaie de vedete în lotul lui Rădoi pentru „dubla” decisivă cu Finalnda și Irlanda de Nord!

Reprezentativa de tineret a României va susține în interval de mai puțin de o săptămână două partide care ar putea fi decisive pentru calificarea la EURO 2021.


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Este vorba de duelul de pe „Anghel Iordănescu” din Voluntari de joi, 14 noiembrie de la ora 20:00 și de cel de marți, 19 noiembrie de la ora 19:30 cu Irlanda de Nord, confruntarea urmând afi găzduită de stadionul „The Showgrounds” din Ballymena.

Pentru aceste două jocuri, selecționerul Mirel Rădoi a convocat 23 de jucători. Din lot lipsește Tudor Băluță, fotbalist care a fost convocat de selecționerul Comsin Contra la prima reprezentativă pentru „dubla” cu Suedia și Spania dar și Floirnel Coman, „vedeta” FCSB-ului făcând pasul la prima reprezentativă în urma exploziei pe care a avut-o în această tomană la vicecampioană.

România – Finlanda 
1.67 3.90 4.50

Cei mai mulți jucători la U21 provin din campionatul Ligii 1, obligativitatea regulii U21 spunându-și cuvântul formarea lotului de către Mirel Rădoi, selecționerul convocând inclusiv jucători de la nou-promovatele Chindia Târgoviște și Academica Clinceni. FCSB are numai puțin de patru jucători fiind în lot pentru dubla cu Finlanda și Irlanda de Nord (n.r. Andrei Vlad, Olimpiu Moruțan, Răzvan Oaidă, Dennis Man) în timp ce  Viitorul Constanța și Dinamo au câte trei fotbaliști selecționați de Mirel Rădoi pentru aceste jocuri. Grupul „stranierilor” de la U21 îi cuprinde pe  Andrei Rațiu (Villarreal), Marius Marin (Pisa) și Adrian Petre (Esbjerg).

Lotul României U21 pentru „dubla” cu Finlanda și Irlanda de Nord

Portari: Andrei Vlad (FCSB), Marian Aioani (Chindia Târgoviște), Ștefan Târnovanu (Poli Iași);
Fundași: Andrei Rațiu (Villarreal), Radu Boboc (Viitorul Constanța), Andrei Chindriș (FC Botoșani), Denis Ciobotariu, Ricardo Grigore (ambii Dinamo), Alexandru Pașcanu (CFR Cluj), Mihai Velisar (Gaz Metan Mediaș);
Mijlocași: Cătălin Itu (CFR Cluj), Marius Marin (Pisa), Andrei Ciobanu (Viitorul Constanța), Darius Olaru (Gaz Metan Mediaș), Olimpiu Moruțan, Răzvan Oaidă, Dennis Man (toți FCSB), Valentin Mihăilă (Universitatea Craiova), Adrian Șut, George Merloi (ambii Academica Clinceni);
Atacanți: George Ganea (Viitorul Constanța), Adrian Petre (Esbjerg / Danemarca), Robert Moldoveanu (Dinamo).

La turneul final EURO 2021, găzduit de Ungaria și Slovenia vor fi prezente 16 participante. La turneul final se califică direct cele 9 câștigătoare de grupe și cel mai bun loc doi. Celelalte opt selecționate de pe pozițiile secunde vor disputa un baraj în dublă manșă pentru a completa cele patru locuri rămase.

După 4 etape scurse din grupă, „tricolorii mici” se află pe locul 3 cu 6 puncte din 3 partide, fiind devansați de Finalnda, selecționată care are 7 punct din 4 jocuri și Danemarca, liderul grupei având maxim de puncte din 3 jocuri.


Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Dan Bara si Pirvan Sabin va ghideaza spre castiguri! Urmareste-ne pe www.pariuri1x2.ro si pe canalul nostru de Youtube.

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu