Plzen-Maccabi Tel-Aviv: Analiza si pont!

Plzen-M.Tel-Aviv- Miplzenercuri de la ora 21:45, pe stadionul Doosan Arena, Plzen, va incerca sa obtina un rezultat pozitiv pentru a-si asigura prezenta in play-off-ul Champions League, dupa ce in tur a reusit sa se impuna pe terenul celor de la Maccabi cu scorul de 2-1.

Plzen, campioana Cehiei, are un inceput de sezon, in care se plaseaza pe locul 9, dupa ce a reusit sa stranga 3 puncte in 2 doua etape. In prima etapa a reusit sa se impuna pe teren propiu impotriva celor de la Slavia Praga cu scorul de 2-1, intr-un meci in care Slavia a fost dominata tot meciul, dar la sfarsitul caruia a reusit sa marcheze impotriva campioanei. Etapa precedenta, Plzen, a fost invinsa pe terenul celor de la Dukla Praga, cu scorul de 1-0.

Maccabi Tel Aviv, este intr-o situatie mai speciala, in Israel , campionatul nu este inca inceput, iar jucatorii nu sunt inca la potentialul dorit. Sezonul trecut, Maccabi, a reusit sa adune 70 de puncte, cu 6 puncte peste locul 2 , ocupat de Hapoel Shmona. In meciul tur, Maccabi, a fost invinsa pe teren propiu, cu scorul de 2-1, intr-un meci in care formatia ceha s-a aflat la carma jocului. Israelieni, au reusit sa marcheze golul de onoare in minutul 79, gol care inca mai pastreaza sansele in tabara celor de la Maccabi pentru a accede in play-off.

Echipe probabile:

Plzen: Kozacik, Rajtoral, Hubnik, Prochazka, Limbersky, Vanek, Horava, Petrzela, Kolar, Kovarik, Mahmutovic.

Maccabi: Pablo, Ziv, Ben Haim, Garcia, Spungin, Alberman, Igiebor, Ben Haim, Zehavi, Micha, Ben Basat.


Un meci la finalul caruia , credem ca formatia ceha va obtine calificarea in play-off-ul Uefa Champions League, insa un meci care cu siguranta nu va fi atat de facil pentru Plzen, chiar daca campionatul nu este inceput in Israel, si jucatorii celor de la Maccabi nu se afla la potentialul maxim, israelieni, au in lot cativa jucatori de calitate care pot face oricand diferenta!
Pronostic: Plzen cu DNB! ( Onea Claudiu).

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu