Pogba este la un pas de Barcelona! Vezi de cine depinde aceasta mutare!

Playmakerul francez al lui Juventus ar putea juca in La Liga din editia viitoare, daca se plateste pretul corect. Agentul jucatorului a afirmat ca este posibil ca starul campioanei Italiei sa se mute la Barcelona, dar ca acesta valoreaza mai mult de 70 de milioane de euro.

images

Agentul lui Paul Pogba a declarat ca nu exista vreun motiv pentru care sa nu-l vedem pe acesta la Barcelona din vara viitoare, dar a recunoscut ca Juventus doreste sa obtina o suma colosala. Mino Raiola, a redeschis subiectul Pogba in La Liga, dar considera ca cel mai devreme ar fi posibil in vara viitoare. Nu exclude nici varianta ca mijlocasul sa plece in aceasta iarna, dar trebuie sa fie un schimb foarte echitabl pentru Juventus.

Intervievat de postul de Radio Montecarlo, Raiola mai spus: „Jucatorii mari nu semneaza in ianuarie. Juventus vrea sa il vand cu 100 de milioane de euro.

Porba ar putea sa devina al doilea cel mai scump transfer din istorie, dupa cel al lui Luis Suarez de la Liverpool, in 2004.

Paul Pogba a venit in 2012 la Juvnentus, de la Manchester United pentru doar 3,5 milioane de euro. Ulterior, valoarea jucatorului a crescut de la an la an. In prezent, cotatia mijlocasului francez a ajuns la 55 milioane, conform transfermarkt.com

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu