Pogba la PSG? „Rien d’impossible!” spune presa franceza

pogba www.africaguinee.comConsiderat unul dintre cei mai valorosi si talentati tineri jucatori ai Europei, Pogba se afla de multa vreme in vederile celor mai importante cluburi de pe batranul continent. Nu multe si-l pot permite insa!

Sursa foto: www.africaguinee.com

Sunt insa si giganti pentru care suma de transfer ceruta de Juventus in  schimbul lui Pogba, n-ar fi imposibil de platit. Rand pe rand, Real Madrid, Arsenal sau Manchester United, s-au aratat interesate de achizitionarea internationalului francez, in varsta de doar 21 de ani. Juventus a tinut insa la pret, nefiind dispusa sa lase prea mult sub cei 100 de milioane de euro, suma la care este cotat acum Pogba.

[Ce poti face cu 100 de milioane de euro? – Iti poti cumpara 7300 de masini Dacia Sandero, full-options!]

PSG in schimb, pare hotarata sa-l cumpere pe mijocas, chiar si in aceste conditii. Contactele dintre cele doua cluburi au fost deja realizate, iar Mino Raiola, agentul suedez al jucatorului, a declarat ca o eventuala trecere a lui Pogba la PSG, nu este imposibila.

O singura problema ar sta in calea perfectarii afacerii. Aceasta este reprezentata de fair-play-ul financiar. Totusi, potrivit presei din Hexagon, conducatorii celui mai bogat club din Franta, ar putea inventa o inginerie financiara, care sa „dribleze” aceste reguli impuse de FIFA si UEFA. Un lucru este cert:  in vara vom asista din nou la cateva adevarate bombe pe piata transferurilor, iar in centrul unuia dintre acestea, s-ar putea afla Paul Pogba.


 

Ceahlaul-Pandurii: Meci de 2, meci de under?…Ce pont ai?


 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu