Poli Iasi se pregateste sa fie preluata de patronul unei firme ce genereaza un profit de 750 de milioane de dolari anual!

In ultima perioada Poli Iasi a trecut prin probleme extrem de mari de ordin financiar, formatia neprind banii promisi de la Fundatia Sportului Iesean. Florin Prunea a iesit deseori in fata si a critic acest fapt, insa banii au venit in urma cu cateva zile, iar vestile sunt din ce in ce mai bune la Iasi, presedintele clubului anuntand negocierile cu un investitior strain.


Declaratiile presedintelui celor de la Poli Iasi

Florin Prunea: „Suntem in discutii cu o firma din strainantate, care este interesata sa preia echipa. Pana la finalizarea negocierilor mi s-a cerut sa nu fac public numele potentialului investitior. Sper ca tratativele sa se concretizeze si Iasul sa-si propuna, pe viitor, obiective pe masura anvergurii orasului” – Sursa: www.ziaruldeiasi.ro.

Riccardo Silva – principalul nume vehiculat

Conform celor de la Gazeta Sporturilor, Florin Prunea a facut referire in declaratiile sale la patronul celor de la Miami FC din liga secunda din Statele Unite ale Americii, Riccardo Silva. Acesta este un cunoscut om de afaceri italian in varsta de 46 de ani, ce detine agentia MP & Silva, care se ocupa cu drepturi media in principal. Aceasta ar genera un profit anual de 750 de milioane de dolari.

Poli Iasi – ASA Tg. Mures in urmatoarea runda din Liga 1

In alta ordine de idei, echipa din Dealul Copoului se pregateste intens de urmatorul duel din play-out-ul Ligii 1. Aceasta va primi vizita celor de la ASA Tg. Mures pe „Emil Alexandrescu”.

jbjb


Toti noii clienti pot beneficia de BONUSUL de 1000 ron oferit de 888 Sport »» Click pentru inscriere!


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu