Polonia – Suedia: Optime de foc la CM de handbal!

Polonia Mondialul de handbalCM de handbal masculin, competitie gazduita in 2015 de Qatar, si-a stabilit deja primele 4 sfertfinaliste. Ieri s-au calificat Slovenia, Spania, Qatar si Croatia.

Astazi se joaca celelalte 4 meciuri din optimi. Partidele sunt Franta – Argentina, Islanda – Danemarca, Germania – Egipt si Polonia – Suedia. Acest ultim meci a fost analizat de specialistul nostru pe handbal, Csaba Zsolt.

Polonia – Suedia
3.00 10.0 1.57

Echipa pregatita de Michael Biegler a terminat pe locul 3 in grupa D cu 6 puncte, dar drumul parcurs nu a fost fara probleme. In primul meci a fost invinsa, iar in urmatoarele doua, chiar daca s-a impus, a facut-o de fiecare data la un singur gol diferenta. Jocul echipei nu s-a imbunatatit considerabil, iar Polonia a pierdut ultimul meci al grupei, contra Danemarcei. Desi calificarea era deja asigurata, antrenorul  „lesilor” nu a odihnit niciun titular. Vor fi probleme din acest punct de vedere, mai ales ca majoritatea polonezilor au peste 30 de ani.

Suedia a pierdut ultimul meci din grupa impotriva Frantei, dar chiar si fara Kim Andersson echipa s-a descurcat foarte bine. Mattias Andersson continua forma buna pe care a aratat-o si la echipa de club. Poarta este asigurata si din acest punct de vedere, Suedia are un mare plus in fata Poloniei. Trioul format din Ekberg, Ostlund si Kallman este responsabil cu golurile pentru echipa pregatita de Ola Lindgren si Staffan Olsson. In aparare, suedezii sunt foarte bine organizati. De altfel, in faza grupelor, Suedia a incasat cele mai putine goluri.

Concluzii

Din 2008 cele doua echipe s-au intalnit in fiecare an, scorul victoriilor fiind egal, 4-4. Suedia este insa cea care lupta pentru revansa,  dupa ce anul trecut a pierdut rusinos la Campionatul eEuropean. Datorita infringerii a parasit atunci competitia, inca din faza grupelor. De atunci insa,  situatia s-a schimbat, iar la ora actuala Suedia practica un joc mult mai eficient decat Polonia.

Pronostic: Suedia @ 1.57

Napoli – Genoa: Mergem pe mana gazdelor!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 4

Lasa un comentariu