Ponturi din handbal: Azi pariem pe liga feminină internă!

handbal imgarcade comDoua confruntari sunt programate astazi in prima liga feminina de handbal a Romaniei, ambele contand pentru runda cu numarul 17. O vom vedea la treaba si pe CSM Bucuresti, echipa ce spera sa reduca, printr-un succes la Craiova, distanta ce o separa de liderul HCM Baia Mare.

Sursa foto: imgarcade.com

 

Liga nationala feminina de handbal
SCM Craiova – CSM Bucuresti
8.00 17.00 1.08

Etapa precedenta , echipa pregatita de Aurelian Rosca a pierdut derby-ul Olteniei cu SCM Craiova, dupa ce Ramnicu Valcea a marcat golul victoriei dintr-o aruncare de la 9 metri. Dupa aceasta infrangere, Craiova ramane cu 33 de puncte si fara victorie in campionat, in 2015.  Situatia nu este insa deloc alarmanta, deoarece ocupa locul 4 si cu siguranta va reusi sa termine in primele 8.

CSM Bucuresti continua sa se intareasca pentru Liga Campionilor si a transferat-o pe Line Jorgensen. Daneza a jucat la FC Midjylland si va deveni cu siguranta om de baza. Klitt Mette a reusit sa formeze o echipa extrem de puternica, dar unele jucatoare inca au nevoie de timp. In acest moment CSM ocupa doar locul 3 in clasament, cu 41 de puncte, dar acest lucru nu este foarte important. Se joaca play-off si este posibil ca CSM Bucuresti sa o depaseasca in acel moment pe Baia Mare.
Pronostic: CSM Bucuresti -5 @ 1.58

Liga nationala feminina de handbal
CSM Ploiesti – Ramnicu Valcea
1.45 10.00 3.10

Spre deosebire de sezonul trecut, la CSM Ploiesti s-a format o echipa competitiva, care poate sa se salveze linistita de la retrogradare. Dupa un tur reusit, in care a adunat 18 puncte, ploiestencele au debutat in acest an cu 3 infrangeri, fiind eliminate si din cupa, chiar de adversara de astazi. E timpul revansei si in acest moment, chiar poate obtine victoria, mai ales ca evolueaza pe teren propriu. Goran Kurtes este increzator in sansa echipei, chiar daca nu va conta Ramona Stefan, accidentata in partida cu Romanul.

Dupa dispartia Oltchimului Ramnicu Valcea, s-a infiintat o noua echipa de handbal in Oltenia. Echipa antrenata de Mitica Musi a obtinut o victorie in extremis etapa precedenta si datorita punctelor acumulate, s-a distantat la 2 puncte de play-out. Jocul prestat nu a convins insa nicio secunda si daca nu se va intampla un miracol, probabil formatia va fi nevoit sa joace din pentru supravetuirea in prima liga. In deplasare nu s+a descurcat prea bine: o singura victorie, extrem de muncita, la SC Mures.
Pronostic: CSM Ploiesti @ 1.45


(Csaba Zsolt)


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu