Ponturi fotbal » Pariaza pe castigatoarea EURO 2020 si te umpli de bani!

ponturi fotbal

Ponturi fotbal » Faza grupelor EURO 2020 s-a incheiat, iar optimile de finala programeaza dueluri de senzatie! Pariaza acum pe castigatoarea turneului final si ai cote excelente din partea bookmakerilor!

Urmărește evenimentele pe LiveScore Pariuri1x2.ro

Ca la inceputul competitiei, Franta a ramas favorita principala sa castige EURO 2020! Campioana mondiala in exercitiu are in acest moment cota 4.50 din partea Betfair sa triumfe pentru a treia oara la un turneu final european. Franta s-a calificat in optimile de finala dupa ce a castigat neinvinsa Grupa F, din care au mai facut parte Germania, Portugalia si Ungaria. In faza optimilor, selectionata lui Didier Deschamps se va duela la Bucuresti cu Elvetia.

Cu cota 6.50, a doua favorita este Germania, ajunsa in optimile  EURO 2020 dupa un meci de cosmar cu Ungaria. „Die Mannschaft” a fost condusa aproape tot meciul de selectionata maghiara, dar a incheiat la egalitate, scor 2-2, calificandu-se in faza optimilor. Germania a castigat campionatul european in 3 randuri (1972, 1980 si 1996), iar in optimi de finala se va duela intr-un super meci cu Anglia, chiar pe „Wembley”!

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Dupa un parcurs fenomenal in faza grupelor Italia (cota 7.00) a devenit a treia favorita sa triumfe la EURO 2020. „Squadra Azzurra” a castigat Grupa A cu punctaj maxim, avand si un golaveraj perfect, 7-0. Elevii lui Roberto Mancini au invins cu 3-0 atat Turcia, cat si Elvetia, iar in ultima etapa a trecut cu 1-0 de Tara Galilor. Italia a mai castigat un campionat european doar in 1968, disputat pe teren propriu, iar acum are sanse reale pentru al doilea trofeu. Urmatorul hop, in optimi cu Austria, la Londra!

Anglia (cota 7.50) a incheiat pentru prima data din 1966 incoace faza grupelor unui turneu final fara sa primeasca gol! Atunci, „leii” au castigat Cupa Mondiala gazduita chiar  de ei! Selectionata lui Gareth Southgate bifeaza optimile EURO 2020 dupa ce a terminat pe prima pozitie in Grupa D, cu 7 puncte si golaveraj 2-0. Anglia nu s-a mai impus vreodata la un campionat european, iar cel mai bun rezultat ramane atingerea semifinalelor la editia din 1996.

Ponturi fotbal » Castiga EURO 2020  – Pariaza la Betfair!

Franta – cota 4.50
Italia – cota 7.00
Anglia – cota 7.50
Germania – cota 6.50


Bonus exclusiv Betfair: 100 RON cash pariu fără risc!

  • Inregistrează-te la Betfair accesand aceasta pagina și folosește la inscriere codul promoţional ZSKW07. Doar astfel poți beneficia de promoție!
  • Depune minim 25 RON. Plasează un pariu pe Sportsbook, iar daca acesta este pierzator, Betfair iti ofera miza cash pana la maxim 100 RON.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu