Ponturi pariuri pro 2021: Cat este bine sa pariem pe un meci!? Explicatiile sunt AICI »»

Cat este bine sa pariem

In acest articol incercam sa abordam o intrebare pe care o au multi pariori: „Cat este bine sa pariem pe un singur eveniment/bilet?”


Cat este bine sa pariem?

Aceasta intrebare nu are un raspuns universal valabil, intrucat oamenii sunt diferiti. In functie de stilul de pariere, raspunsul poate varia. Mai multi factori pot influenta suma care ar trebui pariata. Fiecare parior poate folosi una din mai multe filosofii posibile de administrare a fondurilor destinate pariurilor.

Pariaza la Betfair: Ai bonusuri totale de 500 ron!

Poate cea mai putin productiva varianta este aceea de a paria pe favoritii personali. Fanii unor echipe/sportivi pot alege sa parieze orice suma pe care si-o permit la momentul respectiv pe favoritii lor. Uneori aceasta suma poate fi mai mare, alteori mai mica. Totusi, pronosticul este intotdeauna in favoarea favoritului. Acest gen de parior face abstractie de forma de moment, accidentari sau orice alti factori. In cele mai multe situatii, acest tip de abordare a pariurilor nu va aduce castiguri importante. Inevitabil, insa, atunci cand favoritul obtine victoria si pariul este castigator, satisfactia este uriasa.


Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!


Ponturi pariuri pro: Gestionarea fondurilor

Cei care trateaza pariurile cu mai multa seriozitate au de obicei o strategie mai exacta de gestionare a fondurilor. Asta implica impartirea bancii de pariere in parti egale. De exemplu, miza fiecarui pariu poate fi 1% din banca totala. In cazul in care apare un pariu cu grad mare de siguranta se poate accepta o marire usoara a mizei, la 2% sau 3%, dar acestea sunt exceptii. Momentul maririi mizei este ales cu grija, doar in urma analizei atente a unui eveniment. Este un stil de pariere mai conservator, care impiedica pierderea rapida de fonduri in cazul unei serii ghinioniste.

Alti pariori aleg o varianta asemanatoare precedentei, dar cu mize constante ceva mai mari. In loc de 1%, ei ar putea paria pe fiecare eveniment 2.5%-3% din banca de pariere. Aceasta strategie este ceva mai riscanta, fiind o combinatie intre cele doua variante de mai sus. Sansa unor castiguri importante este mai mare, dar exista si o posibilitate reala de a epuiza banca in momentul in care o serie nefericita de evenimente se prelungeste. Acest lucru este posibil mai ales daca pariorul face si alte devieri de la planul initial, marind suplimentar miza.

Pariurile fac sportul mai interesant. Orice varianta ati alege, un lucru pe care nu trebuie sa il uitati vreodata este ca sumele investite in pariuri nu trebuie sa fie mai mari decat suma pe care sunteti pregatiti sa o pierdeti. Fie ca pariati doar ca hobby sau priviti aceasta activitate ca pe o investitie, aveti grija si pariati responsabil!


Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 2 0


Lasa un comentariu