ANALIZA: Ce variante de inlocuire pentru Bravo are Manchester City? Poate fi adus Keylor Navas?!

Manchester City a confirmat faptul ca portarul elvetian Aro Muric (19 ani) a fost rechemat dupa imprumutul la NAC Breda.


Incepe sa pariezi la Sportingbet din BONUSUL de 200 lei oferit de agentie »» Click aici pentru detalii!


Dupa accidentarea foarte grava a lui Claudio Bravo, gruparea engleza a ramas cu un singur „goalkeeper” senior, brazilianul Ederson. Celalalt portar din lot, Daniel Grimshaw are 20 de ani si nu a debutat pentru echipa mare. In lipsa de alte variante, City l-a rechemat de urgenta pe Aro Muric (19 ani) de la NAC Breda, unde a fost imprumutat acum 3 saptamani, fiind o lovitura uriasa pentru olandezi, care l-au adus pentru a fi numarul 1 in poarta in acest sezon.

Gruparea de pe Etihad a ajuns in aceasta situatie deoarece in aceasta vara a vandut deja doi portari. Joe Hart a fost transferat de Burnley, iar Angus Gunn, dupa un sezon extraordinar la Norwich, a fost cumparat de Southampton. Ziarele spaniole speculeaza faptul ca acum City incearca sa il aduca de la Real Madrid pe Keylor Navas, care probabil isi va pierde locul de titular in poarta madrilenilor in fata belgianului Thibaut Courtois.

Mai sunt variante ca si jucatori liber de contract in acest moment, brazilianul Diego Cavalieri, fost la Liverpool si Crystal Palace, dar si Stuart Taylor, fostul portar „de lot” al lui Manchester City, ajuns insa la 37 de ani. Orice varianta de jucator liber trebuie sa se incadreze in categoria „homegrown”. De asemenea, pentru a transfera un portar de la alta echipa ar fi nevoie de o dispensa din partea Federatiei Engleze pentru un „emergency loan”, deoarece fereastra de transferuri s-a inchis in 9 august.

Cotele la castigarea Premier League in sezonul 2018-2019

Pariaza ponturile noastre AICI!
Citeste si:

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu