Posibila existenta a Monstrului din Loch Ness ne poate imbogati cat am clipi!

Monstrul din Loch Ness este unul dintre cele mai mari mistere din ultima suta de ani ce circula pe planeta noastra. Existenta acestuia este aprig dezbatuta inca din anii 1950, atunci cand localnicii l-au botezat „Nessie”.


Dovezile legate de existenta Monstrului din Loch Ness

Certificarea existentei mult-cunoscutului monstru ce se presupune ca traieste in lacul Loch Ness din Scotia sunt extrem de putine, alcatuite din fotografii si inregistrari extrem de discutate. De asemenea, trebuie sa mentionam faptul ca nu au fost descoperite pana in prezent schelete, urme, examplare vii sau tesuturi ce ar certifica prezenta creaturii.

Deschide-ti acum un cont la eFortuna – primul pariu pana la 300 ron este gratuit!
Legenda moderna a Monstrului din Loch Ness

Prima data cand s-a pomenit probabilitatea existentei monstrului a avut loc in 2 mai 1933, atunci cand un ziar local a citat un cuplu de tineri ce sustineau ca au vazut o creatura necunoscuta, imensa, pe malul lacului, traversand drumul de pe tarm. Ziarele britanice ale vremii au trimis reporteri in Scotia pentru a-l gasi pe Nessie. In respectiva perioada s-au gasit urmele unui imens animal si au fost luate mulaje cu urmele gasite in pamant si trimite la Muzeul britanic de Istorie a Naturii, ce a anuntat ca acestea erau urmele unui hipopotam.

53e4e19d26b62afa3a0142b922f111d9

Cea mai celebra fotografie realizata

Un singur an mai tarziu, in 1934, o faimoasa fotografie cu o creatura asemanatoare cu un dinozar, ce avea un gat lung ce iesea din apele involburate a devenit extrem de populara. Principala teorie ce a fost construita in jurul acestei fotografii i-a facut pe unii sa speculeze ca misteriosul Nessi nu este decat unicul supravietuitor al speciei sale de dinozauri, Plesiozaurul – despre care se presupune ca a disparut in urma cu 65 de milioane de ani, odata cu restul dinozaurilor. Totusi, Nessi se presupune ca a supravietuit, fiind inghetat in timpul erei glaciare si a strabatut calea dintre mare si Loch Ness in ultimii 10 000 de ani.

lochness2013x33
Pariorii se pot imbogati daca Monstrul din Loch Ness exista si este descoperit!

In anii ’60 s-au organizat diverse expeditii la Loch Ness, unde a fost utilizat un sonar pentru a se cerceta adancurile lacului. Chiar daca nu a fost nimic concludent descoperit, sonarul a dat un semn de intrebare extrem de mare, deoarece operatorii acestuia au detectat imense obiecte subacvatice ce se miscau, fenomen ce nu poate fi explicat.

In cazul incare legenda va deveni realitate, iar Monstrul din Loch Ness va fi descoperit, ne putem imbogati! eFortuna ofera o cota incredibil de 201.00 pentru ca existenta acestuia sa fie certificata si astfel o suma infima ne poate aduce beneficii extrem de mari!

Alte pariuri ce pot fi mizate complet gratuit la eFortuna 

53e4e19d26b62afa3a0142b922f111d9


Sursele imaginilor: www.strangehistory.net | www.wikipedia.org


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu