Predictorul1x2: Premii saptamanale de 1500 lei, participare GRATUITA! Vezi AICI prima etapa a anului »»

Predictorul1x2 va propune prima etapa din 2019! Si pentru ca pasim intr-un nou an, ne-am gandit sa venim cu o serie de modificari, care vor face si mai incitant concursul propus de site-ul pariuri1x2.ro.

PREDICTORUL1X2 – PARTICIPA GRATUIT LA ETAPA CU NUMARUL 85: CLICK AICI!

In primul rand, ne schimbam sponsorul. Din 2019, Predictorul1x2 va fi sustinut de agentia Sportingbet.  Ca si pana acum, userii care au un cont deschis la casa de pariuri ce sponsorizeaza Predictorul1x2, vor avea posibilitatea de a-si incasa integral premiul acordat. Click aici pentru a-ti deschide acum un cont la Sportingbet. 

Vorbind de premii, aici venim cu o surpriza. Incepand cu aceasta etapa, pe langa premiile de tip freebet, participantii la Predictorul1x2 au sansa de a castiga 10 premii paysafe, fiecare in valoare de 100 de lei. Cu alte cuvinte, participi GRATUIT la concurs, iar in cazul in care esti inspirat si nimeresti mai multe pronosticuri decat adversarii din competitie, pui mana pe un premiu paysafe, al carui cod iti este trimis prin email. Simplu, nu?

CONSULTA AICI REGULAMENTUL COMPLET AL CONCURSULUI PREDICTORUL1X2!

O alta modificare este reprezentata de acordarea premiilor. Daca pana acum acestea erau livrate dupa fiecare runda,  incepand cu prima etapa a anului 2019, premiile vor fi virate in primele zile ale lunii urmatoare. In acest fel, fiecare participant va avea posibilitatea de a intra in posesia mai multor premii in acelasi timp, care pot cumula o suma importanta de bani.

Inscrierile in etapa a 85-a din Predictorul1x2 sunt deschise pana sambata, 19 ianuarie, ora 13:00. Participantii vor lupta pentru premiile de etapa,  iar VIP-up saptamanii este Tudor Daniel. Participantii care bifeaza predictii mai bune decat Tudor, intra in cursa pentru premiile speciale.

IMPORTANT: Pentru a primi premiile  complete deschide cont la Sportingbet prin Pariuri1x2 si fa o depunere de cel putin 20 de lei. 

Pentru a primi  un Premiu Paysafe trebuie sa ai cont creat prin Pariuri1x2 la casa de pariuri online care sponsorizeaza etapa respectiva si o depunere de minim 20 ron in ultimele 30 de zile. In caz contrar premiul se transforma in  Freebet sau Bonus la care se aplica procentul de reducere de 70% (primesti doar 30% din valoarea premiului daca nu ai cont prin Pariuri1x2) sau 50 % (daca ai cont prin Pariuri1x2 dar nu ai facut depunerea minima inainte de etapa la care ai castigat premiul).

PREDICTORUL1X2 – PARTICIPA GRATUIT LA ETAPA CU NUMARUL 85: CLICK AICI!

 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu