Prefatam Atletico Madrid-Las Palmas in a doua zi a primei etape din Spania

De la ora 21:30, Atletico Madrid debuteaza in noua editie de Primera Division impotriva nou-promovatei Las Palmas, in cautarea drumului catre un nou titlu, dupa cel cucerit in urma cu doua sezoane, atunci cand invingeau Barcelona in ultima etapa chiar pe Camp Nou, trecandu-si in palmares cel de-al 10-lea trofeu.

 

ATLETICO MADRID

Dupa ce in sezonul 2013-2014 Atletico reusea sa castige titlul in Spania si ajungea in finala Ligii Campionilor, am fii prea critici sa spunem ca locul 3 obtinut sezonul trecut este unul slab, avand in vedere ca au avut de infruntat echipe ca Real Madrid si Barcelona. E evident ca Real si Barca vor porni ca favorite la castigarea campionatului, dar Atletico a facut cateva transferuri impresionante, pastrandu-si si cativa dintre jucatorii de baza, pentru a-si putea indeplini obiectivul. In ciuda faptului ca Arda Turan si Miranda au parasit clubul, reintoarcerea lui Felipe Luis umple golul lasat in defensiva, dar si transferurile lui Luciano Vietto si Jackson Martinez pot aduce un plus de calitate in atac, acolo unde s-a simtit lipsa lui Diego Costa in sezonul trecut. Stefan Savic si Yannick Ferreira-Carrasco sunt de asemenea doua mutari ce pot ajuta echipa sa straluceasca din nou, insa in acest sezon toate privirile vor fi atintite catre Antoine Griezmann, ale carui evolutii in tricoul „rojiblanco” au aratat ca poate fi jucatorul decisiv ce ii poate duce din nou pe culmile gloriei.

ECHIPA PROBABILA: Oblak, Juanfran, Gimenez, Godin, Luis, Saul, Tiago, Koke, Carrasco, Martinez, Griezmann

 

LAS PALMAS

Toti ochii pe Paco Herrera, care a reusit sa aduca din nou micuta echipa din Las Palmas in primul esalon al fotbalului spaniol, dupa 14 ani in care s-au „chinuit” in Segunda Division. Tehnicianul catalan are un singur obiectiv in acest sezon si anume evitarea retrogradarii. Jucatori ca Antolin Alcaraz si Javier Garrido au fost transferati sa aduca un plus de experienta clubului, la care se adauga si Juan Carlos Valeron, jucator ce a evoluat doua sezoane chiar la rivala din aceasta seara, petrecandu-si 13 ani din cariera la Deportivo la Coruna. Jucatorul de 40 de ani revine la echipa ce l-a dat fotbalului mare. Sperantele „galbenilor” in partida din aceasta seara sta in Sergio Araujo, care a marcat 25 de goluri in sezonul trecut, fiind foarte aproape sa paraseasca clubul in aceasta vara.

ECHIPA PROBABILA: Espinosa, Lopes, Artiles, Alcaraz, Garrido, Culio, Castellano, Valeron, Mesa, Viera, Araujo

 

INFO:

-Simeone va alinia cu siguranta cel mai bun 11, de aceea Jackson Martinez este de asteptat sa fie in ofensiva

-Griezmann va juca aproape de columbian, iar Fernando Torres si Luciano Vietto vor incepe partida pe banca

-Araujo va fi jucatorul cheie in echipa lui Herrera, in timp ce Garrido si Alcaraz isi vor face debutul in defensiva

 

PONT 1: victorie Atletico si peste 2.5 goluri

PONT 2: nu marcheaza ambele

 

Eintracht Frankfurt – FC Augsburg: Duel echilibrat pe Commerzbank-Arena!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu